Mit csináljak, ha CMOS reset után sem bootol a gép?
Köszi! :)
Csak mert kb 1 hete csinált ugyanilyet volt is szervízben, jó is volt, de mostmeg oprendszert tettem fel és meghalt. :S

válasza:

válasza:Nekem a ram csinálta ugyan ezt, egy öreg sz*r gépbe.
Jól megrángattam és azóta megy...
(nem jelzet ram hibát)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mármint kb alaplaponként eltérő.. Itt melyik billentyű lenyomására jön elő a boot választó menü? Vagy egyszerüen csak gép inditás után "Del" nyomogatása és a biosban átálítom majd? Am az alaplap ez "Gigabyte GA-PA65-UD3-B3 LGA1155 DDR3 SATA3 USB3"
Sziasztok! Van egy kis probémám a Win7-ttel. Bekapcsolom és nem tölt be. Először Rendszer vizsgálatot vgzett egy H meghajtón (feltesezm nincs is olyanom..., sőtt Pendrive se volt bedugva).. Leellenőrzés után belépett a Windows ba és lefagyott kapásból.. vártam...
Szóval az a gond, hogy bekapcsolom a gépet, bejön az a képernyő, ahol a BOOT-ba lépő gombot írja ki és ott áll amíg ki nem kapcsolom. Próbáltam belépni a BOOT-ba, de ott is megállt egy idő után. (A fekete képernyőn, ahol fehér betűkkel kiírja a bootoló meghajtók...
Ezt írja:"A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található:System32/Drivers/Ntfs.sys
Nekem kb. 35 másodperc allat ál fel a rendszer, ez lassúnak számít?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!