Szerintetek ezen menne a crysis 2, bf 3 meg hasonlóak?
Figyelt kérdés
FX 4170 5 Ghz oc, 8Gb kingston Ram, HD 79902012. jún. 20. 19:13
1/66 anonim válasza:
esély nincs rá...ha már megvetted a gépet akkor dobd ki a kukába
2/66 anonim válasza:
El se indulna, nincs benne táp, hdd, alaplap...
Egyébként nem vicces kérdés, nem tudom miért kell ilyeneket feltenni.
3/66 A kérdező kommentje:
valószin hogy megvettem a gépet ha húzva van a proci...
2012. jún. 20. 19:17
4/66 A kérdező kommentje:
asrock 970 extreme 4, 2Tb seagate, 128 gb ssd, chieftec cth 600
2012. jún. 20. 19:18
5/66 anonim válasza:
Egy ilyen VGA-hoz bűn (lenne) ilyen procit venni..
6/66 anonim válasza:
7990 még kint sincs,és akkora CPU limit lenne mint a rosseb. Egy monitoron használni meg hülyeség, pazarlás.
7/66 A kérdező kommentje:
igen,énis gondolkodom egy új procin,szerinted a legjobb 8 magos fx már elég lesz hozzá? mert elég érezhetően cpu limites a gépem.
2012. jún. 20. 19:24
8/66 A kérdező kommentje:
am hogy érted hogy nincs kint? tudom hogy nincs kint,mert benne van a gépemben. szép is lenne ha az utcán tárolnám...
2012. jún. 20. 19:26
9/66 anonim válasza:
Úgy, hogy még nem lehet kapni, vagy én maradtam le nagyon.
i7-3770K már jó lenne mellé amúgy. FX81xx meg nem éri meg játékra és még azzal is CPU limited lenne. Ja, és 4 modulos, nem 8 magos..
10/66 anonim válasza:
Kamu kérdés, a 7990 meg se jelent, ráadásul ha csúcskártyát vennél valószínű, hogy tudnád minden megy rajta, de, mint tudjuk a pénz és az ész nem mindig jár 1 személynek.
Ebben az esetben a kérdezőnél egyik se található meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!