Mit szoltok ehez a konfighoz?
PROCI:AMD A8 X4 5500,Socket FM2,3.7Ghz/3.2Ghz,4MB,65W,es van benne beepitett videokartya a prociba HD7560D,760Mhz
ALAPLAP:Asus,F2A55-M LK FM2,AMD A55,2*DDR3/DVI.VGA/DUAL GRAPHICS
MEMORIA:DDR3 4GB 1600Mhz
HDD:500Gb-Satas
Tapegyseg:Chieftec CTB-500W
+DVD iro
+Haz
+max a prociba epitett videokartya melle veszek meg vga-t
De foleg mit szoltok a procihoz?
figyelj már játékra bőven jó az amd . én egy szóval sem mondtam hogy jobb processzorokat gyárt mint az intel.
1.játékra amd olcsóbb mint intel nem lesz teljesítménybeli különbség igazán
2.én nem mérek egy 4 magos amd.t egy 2 magos celeronhoz eleve nem egy szinten vannak .ezt sem tudom honnan szedted valószínűleg el vagy magadtól szállva.
3. ahogy láttad a kérdezőnek csak 70 ezer forintja van összesen alaplap,hdd,táp,dvd író,ház..
és akkor a te inteles elképzelésed jobb esetben is max 150 körül jönne ki .
máskor legalább értelmesen bírálj felül ne össze vissza írkálj minden zagyvaságot pls
még valami ha valaki játszani akar gamer szinten és nincs elég pénze még akkor is igaz ez a mondás..
minden játékhoz erős vga kell !!
nem pedig processzor !!
"En nem vennek olyan procit amiben van vga..:D "
Akkor valószínűleg gőzöd nincs a heterogén vonalról, de akkor legalább ne írj erről hülyeséget.
eloszor is csak alaplap,proci es ram kell 70 k-bol tobbi mar megvan
hart te akkor mit szolsz a beepitet videokartyahoz?
vagy milyen procit ajanlotok 70 k ert alaplap+ram+procit
vagy megis intel?nekem intelhez huz jobban a szivem:D
"hart te akkor mit szolsz a beepitet videokartyahoz?"
Az APU vonal egyértelműen a jövő, az FM2 meg egy új, jövőképes platform.
"Es attol hogy a kerdezonek 70k-ja van, attol az i5 erosebb, nemde?:) "
De, de azt is értsd meg, hogy drágább is. Persze ha az IGP-ket nézzük, a 7660D lazán elveri a legerősebb intel IGP-t is(HD4000).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!