Az Asrock jó alaplapokat csinál?
Az Asrock=Asus
Ugyan azok dolgoznak az Asrocknál,mint akik Asusnál dolgoztak,de kirugták őket(nem azért mert rosszak voltak,hanem mert amikor a Gigabyte és az Asus egyesült,akkor sok ember kirugtak mindkét helyről).
Szerintem elég minőségi alaplapokat gyártanak.
Persze típust kéne itt felsorolni,mert Asusból is tudnék olyan lapot mondani,ami enyhén szólva nem sikerült jól.
Asrock FM2A75 Pro4
Amúgy már megvettem. :)
Szerinted jó választás volt?
Gigabyte és Asus egyesült?
ez valami új
igen nagyon jó volt
amugy nem a gyártó számit hanem hogy az adott alaplap miylen jól felszerelt
ha akar egy Asus vagy MSI is rányomhat ócska alkatrészeket egy alaplapra és akkor nem lesz jó hiába márkás...
amugy Gigabyte nem egyesült Asus al
mármitn igy ugy lehet értelmezni hogy a két cég egyé fort össze de még külön futnak a védjegyeik márkáik
de nem Asus tökét fektett bele Gigabyte ba és lehet nem is az egészbe csak egy részébe
és igy részesedése van Gigabyte ból
de Asus az külön gyártó és Gigabyte
az meg hogy kik dolgoznak náluk meg mi alapján az léynegtelen
márkának meg vanak az adott szabványos eljárásai és beszálitói stb stb... amik nem változnak meg
tehát pl. nem csinálnak gyengébb minöségü vagy másik minöségü kondikat egy adott árkategóriájú és fehasználású alaplapon
de mint irtam már márka alapján csak nem lehet megitélni egy hardvert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!