Szerintetek a régi gépem a maga idejében (2001-2-ben) Jónak számított? (Vagy legalábbis elfogadhatónak? )
Intel Pentium III 667MHz;
Nvidia GeForce MX-440 8X 64 MB DDR TV 41B;
Barracuda 7200.7 40 GB Winchester;
230 V-os Táp.
(A RAM-ot nem tudom pontosan, mert nem tudtam megnézni. :) )
Nem 2001-ben már rég elavult volt a procid!
Az mx 440 pedig amikor kijött már elavult volt, a geforce 3-as széria leverte!(még a ti200 is)
+ az MX440 2002-ben debütált!
"Intel Pentium III 667MHz;"
Én akkor vettem egy Intel celeron 2000-est, szóval nem. Ez eléggé gyenge. a VGA-d jó volt, de a vinyód is fele annyi, mint nekem. 230Vos táp? WTF ?:D Szerintem inkább 250-300W-ot akartál írni.
A RAM-ot kb 256-ra tippelem.
Ja bocs, előző vagyok a VGA-dat elnéztem fx5200-ra gondoltam.
Ez vacak. nekem ti200 volt :D
"230Vos táp? WTF ?:D "
Miért neked milyen hálózati feszről megy a tápod?
Igazatok van, mondjuk elég lassú volt :)
, de netezésre úgyamúgy jó volt. :D
"Miért neked milyen hálózati feszről megy a tápod?"
Nem csak a betáp. feszültséggel kell jellemezni egy feszültségforrást. Olyan mintha odaírná, hogy elektromos tápegység.
Még x+1 további nagyon fontos jellemzőt le kellett volna írni róla. Nyilvánvaló volt,számomra is, hogy magyarországon nem a japán szabvány szerinti 100V-os hálózati feszültségről üzemelő tápegységet használta 2002-be. Ehhez kár volt kiírni.
"Nem csak a betáp. feszültséggel kell jellemezni egy feszültségforrást."
Nem mondod?
Amúgy kettőnk közül nem én voltam az aki egy feszültség érték láttán elkezdett WTF-ezni...
"Amúgy kettőnk közül nem én voltam az aki egy feszültség érték láttán elkezdett WTF-ezni..."
és kettőnk közül nem is te foglalkozol ipari elektronikákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!