Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti szerintetek ezek jók lennének?

Ti szerintetek ezek jók lennének?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Elszántam magam ismét és szeretnék összeállítani lehetöleg egy olcsó FM2-es konfigot.

Ezekböl állna a konfig:

Alaplap: Asrock FM2A55M-DGS FM2

Processzor: AMD Athlon II X4 340 FM2 vagy egy AMD A4 5300

Memória: 2x4GB KingMax DDR3 1333MHz

Merevlemez: Hitachi 500GB 16MB SATA2

Számítógépház: Thermaltake v3 Black Edition

Tápegység: Xilence Power 600Watt

Na de még egy kérdésem az lenne hogy ti szerintetek ez most 2 magos vagy 4 magos processzor mivel x4 van ráírva és 2 mag és 2 feldolgozó szál van benne

[link]

Vagy ebbe az árkategóriába ez jobb?

[link]

2013. máj. 25. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyid lenne az egészre? Amúgy mind a 2 proci 2 magos, csak az a4-ben van gpu.
2013. máj. 25. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a konfig nagyon sok sebből vérzik... az a lap kuka, APU-hoz nem veszünk 1333Mhz-es ramot,főleg nem 8gb-ot,a táp nevetségesen túl sok egy ilyen konfighoz,főleg ennyiért... a gépház is nagyon drága... mennyid lenne az egészre?
2013. máj. 25. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Én ilyen konfigot szeretnék összeállítani mivel az integrált videókártya az elég nagy és ráadásul olcsóbb is mint az AM3

a Ház,Winyó,Táp, és egy 4GB DDR3 Memória már megvan szóval csak egy lap és egy proci kellene

2013. máj. 25. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Na ezaz hogy nem összecsipegetni kéne a gépet, hanem egyszerre megvenni. Aput amellé a memória mellé nem adnék. A frekvenciája alacsony, ergo lassabban teljesít az apu és a benne lévő gpu.
2013. máj. 25. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:

jó de youtube-n láttam nem egy videót hogy 4GB memóriával és egy AMD A4 5300 minden új játékot elvitt min-max beállításokkal :/

szerintem még nem ismerik magyarországon sokan az FM2-t mert még új és nem mernek átváltani szerintem meg az FM2 sokkal jobb és újabb és a jövőben szerintem FM2-re fogják fejleszteni a processzorokat.

Én szerintem maradok ennél az összeállításnál mert csak a youtube-ról veszek példát :)

2013. máj. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!