Van valakinek személyes tapasztalata egy Corsair CX500M-mel kapcsolatban?

válasza:

válasza:Corsair által picit módosított CWT DSAII hogy pontosabbak legyünk.
Amúgy mire vagy pontosan kíváncsi? Ezzel konkrétan nem találkoztam, a fix kábeles verziójával(és annak az egyel korábbi kiadásával igen). Viszonylag csendes, jó hosszú kábelekkel ellátott, normális kis egyágas táp az árkategóriájában
Kapcsolódó kérdések:
Ma vettem egy corsair gs 800 as tápot és amikor bekapcsolom a gépet csak épp hogy megtesz egy két kört a ventilátor és annyi. Eddig azt hittem hogy ez nem baj mivel a ventilátor csak 25%-os terhelés után pörög fel de most már kezdek aggódni mivel már olyan forró az...
(Max 10 ezer forint) Melyik alaplap jobb extreme vagy pro3?
8GB CORSAIR Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT (2x4GB) vagy 12GB kingmax vagy kingston 1333Mhz? (2x2GB + 8GB) DDR3 persze! Mert most van 2x2GB 1333Mhz és vegyek hozzá 8GB-os ugyanilyet vagy külön 8GB corsairt? A gép játékra, renderelésre lenne...
És ez az alaplap lenne: [ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 ]
i7-4770k Asus Saberooth Z87
Alaplap: Gigabyte Z77-UP4-th. Hűtő: Corsair H100i Táp: Corsair TX850 RAM-ok: Corsair Dominator Kit 1866Mhz 4x4Gb (Corsair fan vagyok [Nem ventillátor] xD)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!