Magyarországon kapható az Asus k55vj nevű laptop?
(Intel Core i7,nVidia gt635 2GB,...)
Erre a laptopra lenne szükségem elérhető áron ! :)
Általános használatra használnám .
Például:
WinRar tömörítés,Filmezés,netezés,Facebook,alkalmanként játék (persze nekem elég ennyi amit ez a VGA tud de már lejeb nem engedek)stb
Kapcsolódó kérdések:
Főleg internetezésre, néha játszásra használnám. Érdemesebb inkább MacBook Pro-t venni?
Hali! Abszolút béna kérdés. Olvastam, hogy vannak laptopok ahol lehet cserélni processzort, csak rengeteg mindenre kell figyelni. Azt szeretném megkérdezin hogy az én ASUS K53SD (Pentium B960-2,2ghz) lehet-e? Amire gondoltam az a i3-4100M. Ezt lehetséges-e? Ha kell még...
Szóval akarok venni egy erős notebook ot max 180 ezerig tudom hpgy ennyiből gépet kéne vennem de koliba kell már néztem egyet az asus ban megbízok de a lenovo-tól eléggé vakodok elég sok rosszat hallottam róla
Vettem még márciusban egy Asus k55vj-sx131d típusú laptopot. Nagyon örültem neki, minden szépen futott rajta, de kb. egy hónap múlva a képernyőn megjelent egy fehér csík. Elküldtem a szervízbe, kicserélték. De amit megláttam az új képernyőt, elkeseredtem, úgyanis...
Asus k55vj-sx131d. Valaki akinek ilyen van légyszíves nézze meg MoniInfo-val.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!