Eheze a géphez elég egy Chieftec 500W-os táp? :AMD FX-6300,8Gb ddr3 ram, Ati 6750 ddr5,1 tb wd black hdd.
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 20:52
2/9 anonim válasza:
Nekem zöld kocsim van.Ez kb ilyen infó.Ctg,gps,gpa vagy esetleg egy Superflower beles cft?
3/9 A kérdező kommentje:
Jogos: Chieftec-iARENA GPA-500S 500W Csak mert most csinálok tápcserét. Tavassszal meg ez itt látható proci , alaplap ram kerül a gépbe.
2013. nov. 2. 21:05
4/9 anonim válasza:
iArena helyett egy 400W-os CTG jobb, árban kb ugyanannyi. Azon meg most még ne gondolkozz, hogy mit veszel tavasszal, mert nem tudhatod előre, hogy mi mennyibe fog kerülni. Majd akkor, ha már megvan rá a pénz.
6/9 anonim válasza:
"vagy esetleg egy Superflower beles cft?"
Melyik CFT kapott olyat? o.O
7/9 anonim válasza:
Bocs rosszul emlékeztem...
GPS kapta, méghozzá GPS-500C (passzív hűtés).
8/9 A kérdező kommentje:
A GPS-500C dúrván drága darab. Nekem 12 ezer ft a felső határ tápra. Nem kell nekem egy erőmű egy középkategoriás géppel boldog lennék. Ahoz meg nem kell ilyen táp az biztos....
2013. nov. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!