Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lett a ventilátorral?

Mi lett a ventilátorral?

Figyelt kérdés

Elvittem a gépemet ismerősömhöz, de ház nélkül. A házba be van építve egy ventilátor, amit macerás lett volna kiszedni, ezért ismerősömnél egy másik ventilátort raktam bele, aminek elég nagy volt a fordulatszáma(rohadt gyorsan pörgött). Na most visszahoztam, bedugtam a ventilátort, ami a házban van, és iszonyat gyorsan forog+ nagyon hangos (odarakom a kezem a venti elé, mint ha a porszívó cső végére raknám a kezem...). Amikor bekapcsolom a tápot, akkor szokott ennyire pörögni, de csak 2-3 mp-re amíg beizzítja a gépet, utána elhalkul, és automatikusan állítódik utána.

Néztem bios-t , hogy hátha másra van állítva a fan speed, de nem volt ilyen opció, csak hogy automatikusan állítsa-e be, vagy ne. Úgy hagytam, utána csináltam egy bios resetet, mert egyszer volt hasonló eset, akkor megjavult ettől, de most ez se segít rajta.

Tudtok valami megoldást erre?:/

2014. máj. 6. 22:27
 1/2 Toba6 válasza:
Alaplapba kötötted a ventit vagy tápba?
2014. máj. 7. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Alaplapba, Fan1-be, és 4 vezeték megy bele, olvastam valahol, hogy ha 4 van, akkor automata általában.. az is volt, mostanáig. :/
2014. máj. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!