Szerintetek kiadják PC-re a GTA V-t (lent)?
Üdv.
Szerintetek kiadják PC-re a GTA FIVE-t?
Sok helyen olvasni,hogy nem adják ki,mert a microsoft és a sony minden példány után fizet,hogy ne adják ki pc-re mert így nől az eladott PS és konzolos eladási szám,sőt a konzoloké is...
Sok helyen pedig azt látni,hogy ki fog jönni,több nagy GAMER oldal is tényként közli stb...
Azért kérdem,hogy szerintetek mi lesz ,mert ha biztosan kiadják akkor tervezem frissíteni a gépem (i5 Hd r9 270x) ...Mert ha nem akkor nincs kedvem kiadni a frissítésre a pénzt,akkor jó lesz a jelenlegi x4 750k +gtx 480 OC ...
gondolkoztam,hogy veszek csak azért konzolt,h játszhassak vele ,de csak azért nincs kedvem konzolt venni,ha esélyes ,hogy PC-re is jön (igaz a konzolt nem is nagyon szeretem)...
Kérhetnék hivatalos vagy ilyen olyan kiszivárgott infórol linket ,ahol ezt leírják?
Sajna sok olyan válasz szokott lenni,ami személyes vélemény/kikövetkeztetés...
Olyan mint a Man Utd v. Chelsea a jobb kérdés - válasz kombó...
Hivatalos v. kiszivárgott linkeket pls...MEGY A ZÖLD TERMÉSZETESEN.
Amúgy én XBOX-ot akarok venni,mert tetszik a kinézete a menünek :D (persze csak,ha fix,hogy nem lesz PC-re)
Én nem hinném, hogy lesz PC-re, miután a 4-et gyengén optimalizálták, így nem vették annyian, mint konzolokra.
Amint látható most is nagyon sokan veszik konzolokhoz, PC-n biztosan nem vennék ennyien, szerintem nem érné meg nekik átportolni.
Hivatalos infó nincs ezzel kapcsolatban, kiszivárogtatott cuccoknak meg semmi értelme hinni. A személyes véleményem az, hogy minden gta kijött pc re, ez miért ne jönne? Leszámítva azokat, amik csak kézi konzolokra\telefonokra jöttek. Na meg az új konzolokra sem jelent még meg, felteszem ugyanazt a verziót kapjuk majd mi is.
Az infóidat nagyon rossz helyről szerzed, a konzoleladásból sem az ms, sem a sony, sem a nintendo nem élt meg soha, azért kerülnek többe a konzolos játékok mint a pc sek, mert az eladott játékok után fizetnie kell az összes fejlesztőnek(illetve a kiadójuknak). A ps3 megjelenése idején még valami 1000$ volt, ha patchelni akarta egy fejlesztő a játékát. Szóval a játékok eladásaiból van pénzük, nem abból, hogy valaki konzolt vesz(nézd meg, hogy mennyibe kerülne kihozni egy nagyjából azonos komponensekből álló pc t egy új konzoléval - aztán persze vonj le egy tetszőleges összeget, ők nyilván nem az iponból rendelik a cuccokat, de sehogy sem tudod olcsóbban kihozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!