Mi a véleményetek ezekről a gépekről? (lent)
Játékokra használnám csak. Melyik a legjobb hardverileg és árilag? Köszönöm a válaszokat. ( annyi még, hogy a laptopok előnyben, de ha véleményetek szerint a felsoroltak közül lemarad a laptop, hallgatok rátok)
HA kérhetném a laptopokról írnátok külön véleményt? Köszönök mindent előre is.
A laptopot leszámítva az embernek olyan érzése van, mintha maradék alkatrészekből raktak volna össze valami működőt. A laptop pedig lehet hogy jó volt akkor amikor megcsinálták, de ma ennyi pénzből sokkal korszerűbb gépet vásárolhatsz.
Még talán az első tűnik a legkiegyensúlyozottabbnak, ha leszámítjuk, hogy a létező legolcsóbb alaplappal rakták össze, nem tudjuk milyen gyors a memória, és ha veszel bele egy diszkrét videokártyát, hogy játszani is tudj, akkor egy videochip nélküli darab talán jobb volna.
A tápokról nem tudunk semmit. Lehet hogy jók, de olyankor azért eldicsekszik vele az eladó.
loool...Az első gépre azért eléggé merész gamerként tekinteni, egy jó VGA még legalább 25-30 ezret dob az áron. És mellékesen, ipon.hu-n összeválogatva 72 ezerre jön ki újonnan, és nem 3 hó a gari rá, hanem 1-2-3 év hardvertől függően....szal azért vicces. Persze ezt úgy néztem, hogy valószínűleg valami gány táp+ház kombó, de biztos hogy nem éri meg.
A Profi PC....lol...102 ezer forintot kérni érte már szerintem kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Az E5500 processzor kb 4-5 ezer forintot ér, meg ránézésre az a vga is kb 5 ezer...az a gép szerintem 30-nál többet nem ér.
A Phenom "gamer" géppel ugyanaz a baj, mint az elsővel, újonnan is ugyanennyiért veszed meg, és még egy normális vga sincs benne.
Az Aspire meging rablás 130-ért, hardveraprón garanciásat találtam 90ért, és legalább korrekt leírás.
Mondjuk amit linkeltél az megint vicces.
"nvidia geforce gt540m/alaplapi intel hd graphics 1gb tehát 2 videokártyát kezel ami összegezve 2gb!!!!"...MIÓTA ÖSSZEGEZZÜK ŐKET KOMOLYAN??????...És amúgy se számít a Vram mérete ilyen árkategóriában.
"GTA5,fare cry 3 akadás mentes full grafikán :)"...Az b..zdmeg nagyon jó akkor, tekintve hogy GTA5 nincs még PC-re....
90-ért már megérné talán, de persze csodát nem kell várni, ez sem egy gamer videókártya ami benne van.
Végére maradt a Dell...Na az messze a legnagyobb pénzkidobás. 130-ért, nem hogy börtönt adnék, de még jól meg is verném, hogy ennyiért próbál elsózni egy ilyen gépet. A processzor gyengébb mint az asztali gépemben lévő, pedig azt a procit 2000 (kétezer!) forintért vettem. Ja és a kijelzője is csak 11", az nagyjából lóf..sz.
Amúgy ez egy M11XR1-es gép, van már R3-is belőle.
De itt egy R2-es, ezerszer erősebb i7 processzorral, de ettől még a vga gyenge marad, ez is 140 ezer.
A véleményem az, hogy sikerült felidegesítened ezekkel a gépekkel :D Amúgy 130-ból már össze is rakathatsz egy jó asztalit, amivel nem lesz gond a játékokkal, laptopot meg ennyiért el kell felejteni.
Ez igaz. De talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy ugyanannyi pénzért erősebb asztali PC-t lehet összerakni/venni.
(Egy csúcskategóriás notebook nem közelít meg egy csúcskategóriás PC-t teljesítményben szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!