Ram vásárlás témában lenne egy kérésem. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Egy nagyon gyors kis netezős gépet akarnék összerakni.
SSD-n lesz a rendszer, a kérdésem viszont az, hogy 4gb ram elegendő lenne-e az alábbi programok egyidejű futtatásához, vagy vegyek rögtön 8-at.
Böngészőben legalább 15 fül, ebből 3 hd youtube videó, a többi wikipédia, google, ilyesmi. Viber pc, skype, utorrent, winamp, kmplayerben 1080p film. 3 word dokumentum, 3 pdf.
Játék nem lesz rajta, viszont szeretem amikor minden azonnal elérhető és nem kell bezárogatni a programokat. Ha valaki ki tudná nekem ezt próbálni, vagy legalább hasonló kaliberű programokkal tesztelni...
Köszönöm!
2014. máj. 15. 16:14
1/4 anonim válasza:
4 giga nem lesz elég ennyi feladathoz , én biztosan ajánlom a 8gb ramot.
2/4 anonim válasza:
En win7 alatt hasznalok torrent,skype,10+ bongeszoful es sorozat es megy 2gb rammal szoval nem elkepzelhetetlen 4gigaval,hogy mukodne
3/4 A kérdező kommentje:
Na most ezzel nem vagyok kisegítve :D Egy igen, egy nem
2014. máj. 15. 17:08
4/4 anonim válasza:
szerintem elég
vegyél 4gigát aztán ha nem vagy meg elégedve veszel gyorsan még 4et:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!