Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minőségben a Sony vagy a...

Minőségben a Sony vagy a Samsung gyárt jobb cuccokat?

Figyelt kérdés
Elsősorban telefonra gondolok. A 2 cég közül melyik telefonjai jobbak azonos áron?

2014. máj. 15. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet így kijelenteni, modellenként is óriási eltérések lehetnek/vannak.

Ebből pedig nem lehet következtetést levonni úgy ahogy van a komplett gyártóra.

2014. máj. 15. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Mennyiért akarsz mobilt?
2014. máj. 16. 06:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok, már van csak kíváncsi voltam.
2014. máj. 16. 21:02
 4/8 anonim válasza:

Samsung ezerszer jobb! olvass utána.. a sony hanyatlik ,rengeteg részvényét eladta ,kidobta piacra a sony x peria p-t és az egész széria gyári hibás volt, jó cuccokat gyárt de nem megbízható kicsit sem..:)

Samsung termékek között is lehet egy két gyári hibás de sokkal megbízhatóbbak, nálunk a hűtő mikró telo (s3 lte) tv minden samsung és semmi gond nincs egyikkel se. Kiváló terméktámogatást nyújtanak és csak menj be a mediába és nézd meg mennyire minőségi cuccokat gyártanak.. anyagban,összeszerelési minőségben

Tavalyi piaci részesedése a gyártóknak: Az összes japán cég (sharp,sony,panasonic,siemens) nem hozott akkora nyereséget együtt mint a samsung egymaga. :)

2014. máj. 16. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem a legesleg jobb az a google által tervezett Nexus sorozat. Messze jobb a támogatása, stabilitása (a rendszernek) mint akármelyik gyártó. Plussz az ára (az erejéhez képest) nagyon barátságos.
2014. máj. 16. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem a Nexus széria azért nem tetszik annyira, mert ugyan erős de mindegyiken Holo van és ez számomra olyan monoton.
2014. máj. 17. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, egy stabilabb rendszert kicsit átalakítani még mindig jobb, mint egy instabillal élni, de te tudod.
2014. máj. 17. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem jó ez ami most van, amire én használom arra bőven megfelel.
2014. máj. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!