Lemerültem, ASUS P4P800-X alaplaphoz milyen elemet kell hogy vegyek és hol tudok?

válasza:A bios elem típusa : CR2032 3V Lithium Cell
Uhh nagyon koszonom!
Neten nem szoktam vasarolni soha sem.
Szegeden elek, tudnatok mondani valami uzletet ahol tuti kapok ilyen elemet?

válasza:

válasza:

válasza:Még a kínai elektromos bazárosoknál is van. Elég ha kimész valamelyik piacra. Kb 100 Ft/darab.
Vagy vannak ezek a szilikon borítású bicikli villogók.
200 Ft/pár, ugyan ezek az elemek vannak benne (4 db is).
Érdekes hogy 100 Ft -ért adnak egy elemet, de 200 Ft -ért így 4-et is veszek + 1 pár bicikli villogót. :D A múltkor csak az elemekért vettem vagy 3 párt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Asrock Z77 Extreme3 alaplap -PCX-ből lehessen megvenni -Videókártya ára: 50.000 FT Előre is köszi :D
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X with Boost AMD Ez illeszkedik ehhez az alaplaphoz? (MSI B75A-G41 LGA1155) CPU:Intel Core i5-3350P Box(lehet nem szükséges ideírn,de azért leírtam) Jó párost alkotnának?
Nekem egy kicsit régebbi gépem van és nem tudom hogy fel fogja e ismerni a hangkártyát amit veszek .
Fel akarom újítani gépemet, de nincs rá nagy keretem, nem akarok új alaplapot venni, de egy új processzor és egy új videókártya jól jönne. Egy processzorra rászánnék max 15k-t. Egy videókártyára 20-25k-t. Jó lenne ha vinné a mai játékokat. Ezek az alaplapom...
Sziasztok! GIGABYTE GA-970A-DS3P ezt a videó kártyát szeretném ehhez a procihoz GIGABYTE GA-970A-DS3P és ehez a GPU-hoz GIGABYTE GTX770 4GB DDR5 GV-N770OC-4GD kompatibilisok egymással és tudnátok nekem ajánlani egy viszonylag olcsó gépházat amiben elférnének.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!