Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyha telefonba MicroSD...

Hogyha telefonba MicroSD kártyát veszek kell valamire figyelnem?

Figyelt kérdés

Vagy mindegyik MicroSD kártya jó mindegyik telefonba?

Sony Ericsson WT19i

Annyit tudok, hogy max 32GB-os MicroSD kártya mehet bele.

Ezen kívül kell valamire figyelnem?

2015. jan. 24. 10:29
 1/2 Balidage válasza:
Mindegyik microSD jó bele, ezek szabványosak.
2015. jan. 24. 17:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. :D
2015. jan. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Ha számítógépet adok el havernak, akkor mire kell figyelnem?

most fogok eladni egy számítógépet,amit kb 2 hete raktak össze nekem a boltban, csak ahogy ki jött meg is untam,rájöttem,hogy nem nekem való,na mind1 lényegtelen, szóval eladom,és mire kell figyelni,ha oda adom neki már örökre? skype,adatok,képek,már mind le vannak mentve, esetleg valami lehet még?

Mit kell figyelnem gépösszeszerelésnél?

szeretnék összerakni egy számítógépet, de nem akarok hülyeséget csinálni mit kell figyelnem alaplapnál, ramnál, videókártyánál, processzornál a csatlakozók megegyezésén kívül? mert hallottam vmit h ha valami nem egyezik vagy nincs elég úgymond "támogatása" akkor nem...

Nokia Lumia 625 telefonba egy 2GB-os memoriakártyát nem érzékel. Mi lehet a baj?

kiprobáltam hogy másik telefonnal müködik e az a memoriakártya és egy samsunkg star 2-vel müködik...ugyanugy egy másik 2GB-s mmokártyátbeleraktam a Lumiába és az is müködik..Szerintetek mivel van a baj? telefonnal vagy az SD-vel? mit csináljak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!