Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az intel b960 tipusú processzo...

Az intel b960 tipusú processzor grafikus chipje támogatja az opengl-t? Ha igen akkor dobjatok egy letöltési linket

Figyelt kérdés

2015. okt. 3. 14:39
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Intel HD Graphics (Sandy Bridge) grafikus vezérlő van benne, ami OpenGL 3.0 kompatibilis.

64bites: [link]

32bites: [link]

2015. okt. 4. 23:33
 2/3 CspCsj ***** válasza:
Elírtam: OpenGL 3.1-ig támogatott.
2015. okt. 4. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. okt. 5. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Intel Pentium (R) E5200-as, kétmagos (2.50 GHz és 1.90 GHz) processzorom van. Öt éve vettem a gépet, mostanra ez a processzor gagyi, újat akarnék...

A World of Tanks nevű játékot játszom, viszont oda nemcsak grafikus, de processzor is kell. Megéri venni bele? Olyan 20k forintig ajánljatok.

Gigabyte GTX960 4GB ( linkben ), megéri? Jó a hűtése? Hűvös?

Ezt néztem ki, van 2 gigás olcsóbban, de ennek tetszik a hűtése.Intel Core i7 920-hoz lenne12GB 1600mhz-es Cl9 memóriaChieftec GPS-550AB-A ( 550W ) táp.1080p-ben használnám, a célom nem az Ultra, hanem a "high" grafika 40-50Fps!

Skylake integrált GPU-ja elegendő kiváltani egy filmezésre és netezésre használt VGA-t?

Hali! Szeretnék új hosszútávon életképes gépet összerakni,amit ha szeretném majd megtoldhatok egy használható középkategóriás VGA-val is. Másfél hónapig bírta a tápom a régi gépemben,miután cseréltem. Elég régi darab,és ideje lenne váltani. A VGA-n szeretnék...

Melyik gép alkatrészt fejlesszem először? És utána milyen sorrendben következzenek az alkatrészek?

Szeretném az intel core i5 4460-amat lecserélni egy i7 4790K-ra, és az MSI Nvidia GTX 760-amat egy 980ra (vagy 980ti-re). Alaplapnak egy Gygabyte H97-HD3-t használok, ezt le kell cserélnem (és ha igen, akkor mire érdemes), vagy megfelelne az új procinak és graf....

Ez jó PC összeállítás lenne?

Itt a kompatibilitásokra gondolok, mert például ennél a lapnál és testvéreinél nem találom a kompatibilitási listában a kinézett grafikus kártyát (de a RAM-ot sem). Pénzügyileg most ezt engedhetem meg magamnak... Alaplap: ASUS M5A97 EVO R2.0 Processzor: AMD...

I5 4460/i5 4590/i5 4690 Mit jelent ez a két utótag az i5-ösöknél? S/T Megéri a drágább a 0,3-0,5-GHz-s növekedésért? ***VGA kártyaajánlatokat is várok*** Linkek lent!

Mikor éri meg a T/S/X/K jelzésűeket venni? Mit jelentenek?A processzor grafikus teljesítménye hozzáhasonlítható e a listán szereplő egyik kártya teljesítményéhez? Ha igen mondjatok egy számot,vagy nevet: Illetve a processzor integrált VGA-ja hozzájárul e az általam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!