Hol a legolcsóbbak a PC-s alkatrészek?
Fejleszteni szeretném a gépemet, elég nagy összegről lenne szó és nem akarok plusz ezreket fizetni.
Tudtok valami oldalt ami megbízható és olcsók a cuccok?
Én a Bluechip.hu-t nézegettem, valakinek valami vélemény róla?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:pcx.hu-n az általam linkelt VGA, kb. 800 Ft a különbség az ipon javára.
Nem tudom melyik a legolcsóbb, ez csak egy példa volt, lehet, hogy mondjuk az alaplap meg az iponon drágább. Nézd meg több oldalon is ugyanazt a terméket, amit beleraknál a gépedbe.

válasza:ipon.hu és pcx.hu
ezeket nézegesd inkább

válasza:ipon.hu pl elég olcsó.
Pcx-nél vannak gondok a grancia ügyintézéssel.
www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Ezt a kérdezőt pl. csúnyán át*bas*ták.

válasza:ipon talan annyira jo garancia ugyileg? nem eppen ugy latni legtobb helyen
a garanciatol nem csak minden felhasznalo borzong, de sajnos minden forgalmazo is
no persze mindenert a gyartok a hibasak :P tüntetni kell elenuk hogy csak hibatlant gyartsanak

válasza:

válasza:

válasza:Lectől vegyél alkatrészeket, nála mindig olcsóbb minden, mint a boltokban, és ugyanolyan papíros garnciát is kapsz, mintha Iponban vetted volna.
A másik megoldás, ha a Hardveraprón keresel olcsóbban cuccokat. (esetleg Jófogáson, de ott nincs értékelési rendszer)
Kapcsolódó kérdések:
Processzor:Intel Core i7-6700K 4 GHz (8 MB) LGA 1151 Tápegység: Corsair CX750M Memória:Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR4 2400MHz HX424C15FBK4/16 Videokártya: (2 DB) ASUS Radeon R9 390X DirectCU II 8GB GDDR5 512bit PCI-E AMD Radeon Alaplap: ASRock Z170...
Üdv! Saját gép építésére köteleztem el magam. Az alábbi összetevőket válogattam össze hozzá. Bármi tanács, hozzászólás, belekötni való? Bármi jöhet, előre nagyon köszönöm!Ház: Táp: Alaplap: Proci: CPU hűtő: Paszta: GPU: SSD HDD:
Olyan konfigurációra lenne szükségem ami nagyjából 120 ezer forintba kerül, nem baj ha egy kicsit több(max 130) de ha lehet akkor 120 ezer, videókártya nem kell bele, jövőre szeretnék majd bele vásárolni egy R9 390-et vagy esetleg megvárom az új generációs...
Asrock h77m Cullermaster elite334 Culler master gx550w Core i5 3450 Kingmax 2x4gb 1330mhz Msi hd 7950 3gb oc Samsung 64gb Samsung sh222bb/bebe Seatage 1tb sata 2
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!