Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egeret vegyek?

Milyen egeret vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnèk venni egeret fps játèkokra, bf4 főkèpp. Vezetèkeset vagy vezetèk nèlkülit? Most vezetèk nèlküli olcsó genius van, de másikat szeretnèk.Ti Milyen egeret használtok? Nagon max 15k ig. Köszi!
2016. jún. 19. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod messziről használni, akkor jobb a vezetékes, mert nem kell benne elemet cserélni, és nehezebb elveszíteni. Sokan azt mondják, hogy gyorsabban is reagál, ami játékban előny, főleg kompetitív meccsekben.
2016. jún. 19. 02:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Kedden elvileg érkezik az ASUS ROG Sica egerem. Ha addig tudsz várni, szívesen írok majd egy kis véleményt róla.
2016. jún. 19. 03:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs feltétlen szükséged vezeték nélküli egérre akkor semmiképp nem ajánlanék ilyet, csak a baj van velük. Konkrét típust nem írok, nem tudom most mik vannak.
2016. jún. 19. 05:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyiért már nagyon-nagyon jó egerek vannak, ajánlom a Prohardver idevágó topicját, náluk senki sem ért hozzá az országban:

[link]

Az általuk ajánlott egerek listája:

[link]

Természetesen CSAK vezetékeset, a Prohardver összefoglalójában (topic fejléc, a villogó nyilak alatt az Összefoglaló kinyitása gomb) részletesen le van írva, hogy miért.

2016. jún. 19. 09:01
 5/5 A kérdező kommentje:
féltem vezetékeset venni, mert valamiért úgy gondoltam hogy a vezeték majd elakad stb, de akkor nézek vesetékeset! köszi skacok! :D
2016. jún. 19. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!