Valahogy ezt a P4-et felturbózni 20k-ból?
Tudom,lehet 20-ból már jobbat is venni,de anyukám nem engedi. xd
CPU: Intel Pentium 4 1.8ghz
Ram: 1gb ddr2
VGA: Ati radeon x1550
Úgy gondoltam, X1550 helyébe egy Nvidia gt 9600, 1gb ram helyett meg cserélünk bele 3-at v 4-et, egy új tápot is teszünk bele, felhúzzuk a processzor órajelét. ez így jó lenne? Egy 775-ös alaplap használtan olyan 10k szóval :(
Add el aprópénzért és vegyél egy Core2Duo alapú gépet.
Egyszerűen nem érdemes már ilyenre költeni. Én 2 éve cseréltem le a régi gépem (P4 2.6ghz, 1GB DDR, Radeon 9200), mert netezni se lehetett már rendesen, régebbi játékok mondjuk futottak szépen.
Én értelek, mert átéltem a mindennapokat Pentium 4-en és én is játszottam a következőkkel: CS 1.6, GTA SA, NFS UG2, Cod 2 stb. és a Minecraftot is próbáltam, de azt meghagyom inkább telefonra, mert gépre van jobb játék is. De nem érdemes ilyen régi gépre költeni. Mert oké, hogy bővíted a ramot, de mi van akkor, ha nem ismeri fel az alaplap? És a gyárinál jobb hűtő van a procin, ha már tuningolni akarsz? Egyáltalán engedi a BIOS az OC-t? És így tovább...
Ha mindenképpen ragaszkodsz ennek a fejlesztéséhez, akkor csináld, de nem érdemes, mivel van jobb lehetőség is.
HDD-t, gépházat és talán ramot kivéve eladod ezt a gépet max. 5K-ért részenként hardveraprón. Lesz 25K-d gépre.
15-20K között veszel egy C2D alapú gépet és valami ilyesmi videokártyát:
- HD 5770
- GTX 460
- HD 6670.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!