A RAM használatom hirtelen felugrik. Miért?
Figyelt kérdés
8gb ram-om van amiből alapjáraton 1,5-2gb-ot használok aztán amint belelépek egy játékba felmegy 6gb-ra. Eddig nem ment fel eddig max 4gb-ig. Ráadásul a feladat kezlőbel a játék csak 1 gb-ot fogyaszt mégis 3-4gb-os ugrások vannak és egyszerűen játszhatatlan minden. Ez miért van? És mi rá a megoldás?2016. jún. 21. 20:50
1/11 anonim válasza:
Ha nem telik meg akkor azt nem veszed észre teljesítményben.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt észrevenni. Stabil 60fps-ről pár másodperc alatt lesz 10-15. Viszont amint kilépek a játékból visszaáll 20%-ra. Amint belépek felugrik 50-60%-ra amikor elkezdem a játékot 70-85% és 6-7,5gb-ot használ.
2016. jún. 21. 21:03
3/11 anonim válasza:
Nem volt ott sose stabil 60.
Nem számít hogy a RAM 10%-on van vagy 90%-on. Amíg nem telik meg addig nincs lassulás.
4/11 A kérdező kommentje:
De akkor ez micsoda? nemtudok se játszani se filmet nézni se semmit a ram miatt felmegy 70-80ra és kész, utána olyan mintha diavetítést néznék.
2016. jún. 21. 21:32
5/11 A kérdező kommentje:
Eddig minden jó voltz ahogy mondtam ma kezdett el ilyen lenni...
2016. jún. 21. 21:50
6/11 Hominida válasza:
Lehet ám, hogy nem csak a RAM-használat ugrik meg, hanem a processzor terhelése vagy a lemezegység használata is. Nézd meg a RESMON.EXE-vel.
7/11 A kérdező kommentje:
így van a processzor használata is felugrik... az erőforrás figyelőben az svhost.exe használt végrehajtás: 1,8gb munkakészlet: 1,4gb privát: 1,4gb.. nem tudom mit csináljak vele. Az a RESMON.EXE mit csinál?
2016. jún. 22. 18:13
8/11 Hominida válasza:
Az az erőforrás-figyelő. :-)
Ha az svhost (vagy svchost?) nyomja meg a gépet, az baj, mert az úgyszólván maga a rendszer. Akkor lehet, hogy csak egy fölösleges szolgáltatás fut, amit talán a Felügyeleti eszközök között a Szolgáltatások listáján tudsz beazonosítani. De lehet, hogy kártevő zabálja a gépedet, de nem tudom, hogy lehetne erről meggyőződni. Egy Malwarebytes futtatása csodát nem tud tenni, de egy ellenőrzést talán megér.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :D egy szolgáltatás zabálta nagyon a ramot és a procit amit letiltottam, töröltem.. ismét jó minden.
2016. jún. 22. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!