Nem kapcsol be a gépem! Mit csinálljak?
Töredezettségmentesítettem és közben elment az áram és mikor visszajött akkor beakartam kapcsolni és az Indítási javítást hozta be
,de az nem tudta megjavítani.Valaki tud ebben segíteni? Esettleg lett/lessz valami baja a gépnek? Mit kell ilyenkor csinálni? Vagy már kuka az eegéssz gép?
A gép nem, de a Windows esetleg tényleg kuka. Ha rossz pillanatban volt az áramszünet, belekavarhatott rendesen.
Ha másképpen nem megy, próbáld meg berakni a telepítő lemezt, majd amikor felajánlja, válaszd a javítás opciót, talán meg tudja oldani.
Nem feltétlenül vesznek el a személyes fájlok! Vannak különféle, lemezről indítható "Live" operációs rendszerek (nekem például az Ubuntu vált be). Arról kell elindítani a gépet (elég lassan tölt be, de a legvacakabb gépen is használható). Elindulás után meg lehet találni az eddigi C meghajtót, és le lehet menteni róla a fontosabb fájlokat. Természetesen csak azokat, amit nem kutyult össze a töredezettség mentesítés. De a legtöbb biztosan menthető.
Után aztán jöhet a "gyalulás" és újratelepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!