Roni Balogh kérdése:
Miért nem ad képet?
Figyelt kérdés
Ma szétszedtem a gépemet kitakarítani és a processzort is kiszedtem amikor mindent vissza raktam össze dugtam a gép bekapcsol de nem ad képet. meg néha sípoló hangot ad ki de nem azt a hangot amikor nem jó a ram hanem ilyen fagyiskocsi félét xd (komolyan)
gép:
Intel Pentium 4 3.2 Ghz socket.478
4gb ram ddr
Medion 4200ti 128 mb vga
550 watt táp
80 gb vinyó
alaplap: intel d865gbf
válaszokat előre is köszönöm :)
2016. jún. 22. 18:10
1/7 anonim válasza:
Akkor harwderes a hiba, mindent ugyan úgy raktálvissza centire? :O
2/7 A kérdező kommentje:
Igen mindent, de szerintem az előlapi usb kábelt dugtam odébb de szerintem az nem baj
2016. jún. 22. 18:27
3/7 anonim válasza:
ellenöríz minden csatlakozást, kontakt hiba lehet...
4/7 anonim válasza:
mást én sem tudok csak rakd össze újra figyelmesen az usb az mindegy de ne a panel helyére kösd be :D
5/7 A kérdező kommentje:
koé megpróbálom ujra, de amugy a proci se nagyon melegedik
2016. jún. 22. 18:55
6/7 A kérdező kommentje:
*oké
2016. jún. 22. 18:55
7/7 anonim válasza:
a proci az utolsó ami meghal pláne egy p4-es, az én p4-es procim 12 éves és hibátlan évente újra kell pasztázni de még így is szívosabb mint a mai szar sokmagosok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!