Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség az asus r411m...

Mi a különbség az asus r411m és r411ma között?

Figyelt kérdés

Kérdésem lenne, mert bios flash-t szeretnék frissiteni, de az eredeti gyártó honlapján csak r411ma-t talál..

De nem értem, hogy miért. A kettő gondolom nem egy tipus, minimálisan eltér, ezért is az "a" megjelölés. Szerintetek? Köszi a válaszokat.

2016. jún. 24. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem végezz kockázatelemzést. Mit nyerhetsz egy új BIOS-szal, mit veszíthetsz egy döglött laptoppal?
2016. jún. 24. 11:38
 2/4 A kérdező kommentje:
A kockázatemelést mindig a cél elött gondolom ki. Ezért teszem fel a kérdést. Nem viccből kell a bios frissités, mivel máshogy nem tudom újra telepiteni rajta a Win-t.
2016. jún. 24. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
elemzést*
2016. jún. 24. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak a hozzá való bios-t töltsd le! Egy betű eltérés a géped végét jelentheti, ha a géped nem tudja dual bios-t. Áramkimaradás esetén is fennállt régen az ilyen halál, ezért találták ki a dual bios-t.
2016. jún. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!