Gtx 960 4gb vs R9 380 4gb?
Most lettünk pár kérdéssel lentebb kiokítva szóval:
Milyen játékokkal játszol
Viszont én várnék az rx 470-re, erősebb lesz mint a r9 380 és olcsóbb is kicsit.
A witcher 3 nvidia játék, de nem annyira, hogy amdn rosszul mennyen.
Rengeteg tesztet néztem már, személyes tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
fx-6300 hoz gtx960 és az r9 380 amit maximum ajánlanak ezektől erősebb vga már lehet sok lenne neki.
R9 380 erősebb 960-nál de nem jelentősen.
Ha most rögtön veszed, 380 vagy 380x 4gb jobb, de hamarosan megjelenik a 400-as széria is.
A személyes tapasztalatokkal és véleményekkel az a baj, hogy olyan embert igényel, akinek mindkét kártya megvan/megvolt, lehetőleg FX6300 processzorral.
Az én véleményem (na jó, a teszteké), hogy a két kártya között nincs számottevő különbség, amennyi van (az AMD javára), annyinál nálam még beleférne, hogy az ár, vagy akár szimpátia alapján döntsek (kinek a zöld, kinek a piros...).
Az viszont tény, hogy nem a legjobb az időpont a választáshoz, lévén, hogy 3 nap múlva jön ki az AMD új generációja, ami ELVILEG olcsóbb, de mégis erősebb kártyákat hoz a maiaknál. (Hiszem, ha látom...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!