Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb "vga-tuningoló"?

Melyik a legjobb "vga-tuningoló"?

Figyelt kérdés

Szerintem ez a három a legjobb:

Asus Strix Gaming

MSI Gaming 4G

Evga Superclocked

Nekem Evga GTX 980 SC van, és nagyon jó, erős, teszi amit kell, tehát én ezt emelném ki e 3 közül.

Szerintetek melyik a legjobb???

2016. jún. 27. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
A kérdésedben benne van a válasz , Akkor miért írtad ki ide ezt a szép kérdést ?
2016. jún. 27. 10:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért van ez az oldal hogy megkérdezzem nem? Tehát szerintetek, nektek melyik a legjobb??
2016. jún. 27. 11:08
 3/6 Trevor. ***** válasza:

A legjobb vga tuningoló program szerintem az MSI Afterburner (persze ez jó nem MSI kártyákhoz is).

Asus hűtése inkább a dizájnra megy, MSI és EVGA hűtése viszont jó, mindkettővel lehet szépen tuningolni, ha a GPU is bírja.

2016. jún. 27. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a videokártya szériákra gondol, úgy a kérdésben leírt szériák közül egyik sem, mindegyik a mainstream szintet képviseli. A következők a high-end szériák, komoly tuningra:

EVGA Classified

Asus Gold

MSI Lightning

Gigabyte Extreme Gaming

Zotac AMP! Extreme

Csak hogy párat megemlítsek.

2016. jún. 27. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Oh, ki is hagytam a Kingpint, ami meg például kifejezetten vízhűtésre van kitalálva, de hasonló (ha nem jobb) minőségű összetevőket kapott, mint a classified. De ez látszik, mert kb háromszor annyiba kerül, mint a többi kártya.
2016. jún. 27. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen az oldal azért van hogy megkérdezd. de ha a választ is tudod, akkor miért rabolod mások idejét ?

Arról nem is beszélve, hogy a Google-ba 2 mp. alatt választ kapsz mindenre.

2016. jún. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!