GTX 1080-ból melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Az MSI-t néztem ki, de van jobb hasonló áron?2016. jún. 27. 14:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem az MSI jó lesz, annak a legjobb a hűtése.
2/5 anonim válasza:
MSI is gyárt több változatot. Ha MSI mellett döntesz, akkor az Armor változatot javasolnám inkább.
3/5 anonim válasza:
az armor pont a silányabb XD
Gaming-ben jobb a tuning potenciál, de ha nem akarod állítgatni akkor elég az armor is.
Remélem azért 4k monitor vagy 3-4 fullHD monitor van, vagy felesleges pénzkidobás ilyen erőmű.
4/5 anonim válasza:
#3 A kérdés megfogalmazásából feltételeztem, hogy a kérdező nem a top-tier kártyájukat nézte ki magának, hanem az alacsonyabb árkategóriát. Akkor viszont Armort vegyen, ne Aero-t.
5/5 A kérdező kommentje:
VR-ra kéne és egyelőre csak full hd-n nyomom de majd veszek egy jobb monitort ha lesz rá pénzem
2016. jún. 27. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!