Milyen videókártyát javasoltok? 40E-60E Ft kategóriában. Fontos szempont, hogy játékra készül a gép, de nem tuningolom szét.
Én ezeket találtam:
r7 370,380 r9 380
Gtx 750ti,950,960
Ezek közül is a 4Gb-os tipusokkal szemezgettem.
Bár ezt a pár napot már tényleg érdemes megvárni még kijönnek az rx-et, hogy mit is tudnak valójában. Ha visszaolvasol pár hasonló kérdést, páran nagyon erőltetik, de idáig 1db AMD-s teszt jött ki róluk, az meg kb nem mond semmit a kártyák valódi teljesítményéről.
De nagyon ne is halogasd, mert nemsokára megérezzük a forint drasztikus gyengülésének hatásait
Én is pont ezt a : Palit gtx960ast nézegettem vagy msi radeon r7 370 gaming 4g.
Amugy a konfingom így fest:
Msi H97 gaming 3
Intel i5 4460 3.2
Kingston 2x8gb 1600mhz
Western digital caviar blue 1TR 64mb
Vga:...
FSP Hyper 500w táp
Deepcool tesserant sw ház deepcool hűtéssel.
960at gondolom erősebbnek a hűtést letojom.
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.
Kicsit tanakodtam rajta és végül a SAPPHIRE Radeon R9 380 NITRO 4G GDDR5 256bit PCI-E (11242-13-20G) a befutó. Kicsit kevesebb a grafikus chip és memória sebessége de szerintem mivel 256bit sávszélesége van ez gondolom korigàlja.Lényegében ugyanazt a teljesítményt nyújtja mint a gtx960.Na meg 2xszer nagyobb feszültségen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!