GTX1070 Founders Edition. Megéri megvenni, vagy várjak még, és talán lemegy 150-160k körülire a GTX1070-ek ára?
Váltanék egy R9 290X-ről, a magas fogyasztás és az új kártya jobb teljesítménye miatt, viszont örülnék, ha 150-160k körül lenne kapható a GTX1070.
Egyelőre csak a Founders Editionöket lehet kapni, 170k+-os áron. Megéri megvenni? Mivel több/kevesebb mint majd egy sima GTX1070, szintén Asustól?
Mikorra várható, hogy lejjebb megy az ára a GTX1070-eknek? Remélhető, hogy 150k körül is kapható lesz akár? De legalább 160k?
A válaszokat előre is köszi.
Nem akarok refhűtőset. A videokártya hűtésekhez nem nagyon értek, bevallom.
Viszont nem találtam normális hűtésűt, ami nem Founders Edition.
Köszönöm szépen a linkeket, főleg az utóbbi Aquásat.
Ez azért barátibban fest.
Szerintem nem éri meg, 290x azért nem olyan kártya amiről azonnal ugrani kéne egy másikra, és azt pusmogják, hogy egy hónap mire kijönnek a normális verziók, 135-140k környékén várhatóak itthon. Amennyiért most árulják egész egyszerűen lehúzás, gondold meg, hogy érdemes-e támogatni a "hamarabb megkapod, de drágábban, szarabb hűtéssel" hozzáállást - ha pozitív a visszajelzés bevett gyakorlat lesz ez a jövőben is, részemről köszönöm, de ez a világ legnagyobb pofánfingása, nem kérek belőle.
"SZÁMLÁZÁSI ADATOKNÁL MIÉRT KÉR CÉGNEVET?
Az iTech-sales Kft. az áruit és szolgáltatásait (termékeit) kizárólag a magyar Ptk. 685. §. d)
és e) bekezdésében meghatározott értelemben vállalkozóknak, cégeknek (vagyis nem fogyasztóknak),
valamint egyéni vállalkozóknak, társaságoknak és egyesüléseknek (ügyfeleknek) ajánlja.
Egyéni vállalkozók esetén az adószám megadása kötelező!"
Szóval magánszemélyként innen nem vásárolhatsz.
#6 - Én is még erősen gondolkodom azért ezen a váltáson. 180 ezer körüli összeget nem fizetnék, inkább kivárom, hogy reálisabb áron (150k körül) legyen elérhető.
iTechShop-tól nem vásárolnék szívesen, nem tűnnek túl ismert, megbízható cégnek. A magánszemély-kérdés nem gond, egyéni vállalkozóként be tudnám szerezni, csak nem akarom pont innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!