TOXSICK kérdése:
Összeraktam nemrég egy gépet. Op rendszer: win7 ultimate 64 bit. Processzor: AMD ATHLON X4 860K (alap proci hűtő gyári) Kártya: Gigabyte GeForce GTX 960 GV-N960WF2OC-4GD 4GB. RAM: 6GB ddr3 1600mhz. Kb hány fps el kéne egy CSGO nak futnia? Lowon
Figyelt kérdés
Tegnap érzékeltem hogy fel se megy az fps-em csgo-ba. valamikor leugrik 120 körülre is ami szerintem nem normális egy ilyen gépnél. Mi lehet a probléma? Merevlemez esetleg?2016. jún. 29. 12:58
1/8 A kérdező kommentje:
Javítás: fel le megy az fps es. Nem fix soha kb maximum ha a falat nézem.
2016. jún. 29. 13:03
2/8 anonim válasza:
Mivel elsősorban a processzortól függ az fps szám, ezért nem meglepőd, ha ilyen belépőszintűvel játszol "csak" 120 fpsed van. Ha GTX750Ti-t vettél volna i5-6500-zal, akkor többet tudtál volna kicsikarni. Csak kérdés az, hogy minek akarsz ennyi fpst. Esportoló vagy?
3/8 A kérdező kommentje:
Global vagyok csgoba. Nem vagyok egyenlore esportolo nem is tervezem. Koszi a segitseget. Egyebkent 120 ra szokott lemenni kb ilyen 250 rol vagy akar tobbrol is. Es az idegesitett, de most tervezek meg ramot venni meg ssd-t az valoszinuleg segit fixen tartani. Remelem.
2016. jún. 29. 13:24
4/8 anonim válasza:
Felejtsd el. Vegyél normális hűtőt és húzd meg az órajelet. Vagy addel a lap-proci-ram hármast és vegyél i5 kompozíciót.
5/8 MGéza válasza:
Azért ugrál, mert lowon játszol. A vidkártya ilyen beállítások mellett túlpörgi magát és túl gyorsan küldi az adatokat a procidnak, ami szvsz nem bírja a tempót, túlmelegszik és belassul az egész játék: ezt hívják CPU limitnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Milyen Cpu hűtőt ajánlanátok? Lesz különbség a teljesítmény, ha veszek?
2016. jún. 29. 18:40
7/8 MGéza válasza:
Nem nagyon kell ide hűtő. Egyszerűen a 860k kb ennyit tud. Mivel a CS:GO egy egy magra optimalizált játék(amiben az amd pont, hogy gyenge), így ha más gépigényes játékkal nem akarsz játszani akkor azt javaslom, nyergelj át intelre, i3 elég volna.
8/8 anonim válasza:
What ? 120 FPS Kevés ? Egyáltalán a monitorod megvan hozzá hogy valóban látszódjon is hogy 120 fps ed van ? De nem hiszem amúgy hogy van értelme 120 fps felett játszani. ÉN legalábbis nem tapasztaltam különbséget, 60-120-200 Fps között. A géped teljesen jó, Mai játékokat szépen viszi nem fullon de viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!