Miért ilyen drága az rx 480?
Én pár hete írtam ki egy kérdést, ott aztmondtátok, hogy 75-80 ezer lesz maximum. Miért kellett hazudni?
Legalább őszintén mondtátok volna meg, az se lett volna baj.
"Én pár hete írtam ki egy kérdést, ott aztmondtátok, hogy 75-80 ezer lesz maximum. Miért kellett hazudni? "
Mondhatnánk hogy hazudtak, de inkább okoskodtak - ami már megszokható pár embertől az oldalon pl
a gtx 1080 ra is azt mondták hogy majd 170 ezrekért lehet kapni a boltokban ...
A probléma hogy az okoskodok nagy része nem számolt azzal hogy magyar ország mindent megadóztat úgy mint a lovat + még a boltnak is kell a haszon . Akik 100 k pluszos kártyákat vesznek azoknak úgy sem fog semmit jelenteni az a kis apró pénz mert 99 % -a burzso kis gyerek politikus papához születve .. az 1% -a meg burzso szerencsés jó munka helyre születve.
Javítanék egy pár hozzászólót.
Miért kell úgy számolni hogy 200~50000+áfa?
Úgy kéne, hogy 200 mínusz ottani áfa plusz magyar áfa!
Mert ugye nem kerül ott forgalomba tehát visszaigényelhető!
Remélem nem boltosok vagyok mert akkor értem már, hogy miért ilyen drága itthon minden....
Ezek áfával együtt vannak tehát amit kihozod az országból visszaigényelheted.
Erre jön rá a magyar áfa.
2 lehetőség van vagy a boltosok hülyék és nem igénylik vissza vagy mindenkit hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!