Vélemény az RX 480-ról?
Mindennek vitte az árát .. .Nemcsak a 970-nek. Egyszerű piac...
Viszont. Amd... A jó k**va any*tokat. De komolyan!
Nem hiszem el h ezt művelik de tényleg... Lesüllyednek Nvidia szintjére már a hazugságokkal...
Árban jó?! Az... Nagyjából... Keveset fogyaszt? Fogjuk rá. Bár erre eddig is sz*rtam rá. De a teljesítménye sehol ahhoz amit ígértek...
Cserélni akartam volna rá az R9 390-em. De így minek?!
Igen lehet h ez még csak ref. És biztos vagyok benne hogy majd jöhetnek az 1600 on futó utángyártottak jó hűtéssel.Mivel már most 1300+-on tud futni. De az drágább is lesz. És igen ha jön majd driver is mellé mint ami R9 390-nál volt h mikor kijött gyengébb VAGY 970 szinten volt. Most meg fölötte kényelmesen...
De őszintén?! Ha most vennék kártyát. 970 mellett döntenék...
Én nem vagyok márka fan. Azt veszem amelyik jobban bang to the buck.
De AMD-nél akkora hype volt. És mindenki megkajálta. "980-980ti közötti teljesítmény" . De még azok is akik lejebb adták is azt mondták h legalább R9 390x körüli teljesítmény...
Számomra az R9 390 kevés. Én személy szerint váltok 1070-re...
Habár szivesebben támogatnám AMD-t mivel amit sok ember nemtud felfogni az az hogy a kompetencia a vásárlónak jó... Erre a sok Nvidia fan meg h "haljon ki az összes AMD vásárló, az mekkora sz*r már stb". Hajré...
Nah m1 ne menjünk bele részletesebben .
Lényeg hogy csalódás mindenki számára... Nem rossz. De facepalm/faceplank erősen.
Igen azt én is olvastam,láttam.Igazából nem tudom mit higgyek most xdd
Remélem hogy a custom kártyák jobban fognak teljesíteni.
Bár én még arra is várok hogy jöjjenek friss driverek az új kártyához.Azok lehet hogy javítanak majd a helyzeten.
Ezen az áron nem lenne rossz választás,azonban ha a partnercégek kártyái se lesznek jelentősen jobbak akkor én telibe fogom szarni az AMD kártyáit,termékeit,és Nvidia lesz középpontban.
Hasonló érzelmek :)
Nem tudom azt mondani hogy szar mert előrelépés,azonban nem jelentős,legalábbis teljesítményben.
Nekem most R9 290-em van Windforce 3x hűtéssel,már jó ideje fent van neten,gondoltam még időbe felrakom RX 480 megjelenése előtt,de ha nem lesz jóval erősebb mint egy rohadt gtx 970 akkor én elsírom magam xd
Mikori kártya és még mindig nem tudta mindebne leverni a gtx 970-et.Kicsit szégyen,de lehet direkt fogják vissza a gput és azért is ilyen olcsó...nem tudom
Neweggen és amazonon 199/229$ az ára, pont ezt vártuk.
Tekintve, hogy R9 380 4GB referencia 184$-től kapható, a GTX970 referencia pedig csak 264$-től, ezért azt az ársávot ki is ütötte és ezt vártuk.
A tesztek alatt pedig hatalmas volt a thermal throttling, a referencia hűtéstől is ezt vártuk.
Azaz minden úgy sikerült, ahogy vártuk és normális hűtés hiányában még nem lehet sokkal többet mondani erről.
Arról pedig nem tehetünk, hogy a megjelenés napján az összes konkurensmodell olcsó, kivéve az RX480, amit a 69%-os gyíkemberek hazudnak fel 120 ezerig. Meg sem teltek a polcok és már visítotok az itteni ára miatt. Ez szánalmas.
Milyen itteni árról beszélsz? :)
Ez az alap ára nagyon is jó,csak ha így maradnak a gtx 970 árak akkor csak akkor jó vétel ha a driverekkel és normális hűtéssel erősebb lesz mint vetélytársa. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!