Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki aki ért a számítógépekh...

Hachiko97 kérdése:

Valaki aki ért a számítógépekhez megtudná írni hogy ezek az alkatrészek kompatibilisek-e egymással?

Figyelt kérdés

Ezek vannak jelenleg a gépembe:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az ssd még nincs meg arról futna a windows illetve a processzort sem kaptam még meg. Ezek kompatibilisek egymással? Mármint működőképes lenne ezekkel? Esetleg mi kellene bele? Ha nem muszáj nem szeretnék változtatni ezen.

2016. jún. 30. 21:28
1 2
 1/11 Lord Hidan ***** válasza:

Alaplap, processzor jó, ram is jó videókártyából melyiket nézted ki? az összes asus-t kidobja. a winyóra errort dob be

A táp az borzasztóan rossz. Veszélyes ez a táp nem is kicsit. Az egész konfigod leégetheti egy rossz pillanatban.

Az ssd nem a legjobb a fury jobb lenne ez picit lassú a többihez képest

2016. jún. 30. 21:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezek eggyütt nem is működnének?
2016. jún. 30. 22:03
 3/11 A kérdező kommentje:

ASUS Radeon R7 360 2GB GDDR5 128bit PCI-E (R7360-OC-2GD5-V2) Videokártya

[link]

2016. jún. 30. 22:05
 4/11 Lord Hidan ***** válasza:

Lehet hogy bekapcsol, lehet hogy jó lesz egy ideig de kitudja meddig. Bármikor elkezdhet égett szaga lenni, kifüstölni, elromlani. Rossz esetben magával viszi a videókártyád is és elromlik az is. Legrosszabb esetben az egész konfigot elrontja.

Megvetted már a tápod? Ha nem akkor ajánlunk másikat. Ha igen akkor ha 14 napon belül vetted akkor vissza viheted és vissza téritik az árát ez a törvény.

A videókártya jó lenne egyébként

2016. jún. 30. 22:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor az összes jó a tápon kívül? :) A táp ma érkezett meg. Kibontottam megnéztem de nem csináltam vele semmit.
2016. jún. 30. 22:36
 6/11 A kérdező kommentje:
Várom a táp-ra az ajánlatot :D
2016. jún. 30. 22:37
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ebbe a gépházba menne bele egyébként.

2016. jún. 30. 22:44
 8/11 Lord Hidan ***** válasza:

Nem rossz de kicsit drága. Inkább zalman R1 és akkor beleférne egy erősebb vga is ami jobban passzol a processzorhoz. pl gtx 950

A tápot vissza is viheted kötelességük vissza venni akkor is ha csak neked nem tetszik

2016. jún. 30. 22:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Remélem akkor működni fog a tápot milyenre lenne érdemes cserélni? A többit majd idővel mert jelenleg nem tudom megvenni.
2016. jún. 30. 23:03
 10/11 Lord Hidan ***** válasza:
2016. jún. 30. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!