Hol vegyek processzort?
Figyelt kérdés
Hardverapron néztem h az i5-6500 5-6000ft al olcsóbb mint a boltokban. Megéri ott venni?2016. júl. 1. 22:56
2/11 anonim válasza:
persze, megéri, de figyelj oda kitől veszed. Akinek nincs pozitív visszajelzése, azoknál nem árt az óvatosság, képek prociról, gari levélről, személyes találka stb.
Én pl gtx 960-at akartam venni zsír új dobozosat 40e-ért, szépek voltak a képek minden, mikor mondtam hogy személyes átvétel lenne, hirtelen se kép se hang. Rá 2 napra végleges kitiltás a felhasználónak.
3/11 anonim válasza:
én inkább boltba, ÁFA -s számla, biztosabb gari...
(hardver aprón vannak akik számla nélkül adják, az ÁFA -t meg vissza tudják szerezni)
4/11 A kérdező kommentje:
400+ pozitív felhasználótól vennék csak. De lehet akkor mégis csak megéri bele dobni azt a plusz pénzt és megveszem a boltban:/
2016. júl. 1. 23:04
5/11 anonim válasza:
Ha LEC felhasználó akkor tőle mindenképp, kb hardverapro szinten ismert és megbízható.
6/11 Lord Hidan válasza:
Lectől nyugodtan vehetsz.
#2 véletlenül nem árult egy gtx 970-et is nagyon olcsón? :D
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, győri srác volt, mikor mondtam hogy felutazok érte, akkor nagy kuss lett :D De azt tudom hogy "árult" alaplapot meg r9 380-at is.
8/11 anonim válasza:
LeC, Sipi85, Cole86 pl, tőlük nyugodtan vásárolhatsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2016. júl. 1. 23:38
10/11 anonim válasza:
Meg tőlem is: [link] de nekem most sajna nincs fent semmi, egy tápot passzoltam el jó pénzért, mivel nem tudtam kihasználni. Ja, és személyes átvétel volt így a vevő is olcsóbban kaphatta meg, ill így biztonságosabb, persze a távolság nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!