Hol tudom megnézni, hogy a gépembe milyen processzor való? Hogy milyen foglalat van benne?
Figyelt kérdés
Everset azt írja, hogy az alaplapom neve: Acer Aspire 5552
Beírom google-be, de nem nagyon találok semmit. Esetleg valaki nem tudja, hogy hol tudom megnézni milyen proci jó bele?
2016. júl. 2. 17:59
3/6 anonim válasza:
Acer Aspire 5552. Ez egy laptop, nem biztos, hogy tudsz benne processzort cserélni.
4/6 A kérdező kommentje:
De az. Utolsó válaszolónak köszönöm!
2016. júl. 2. 18:57
5/6 A kérdező kommentje:
És tudom, nem biztos. De próba szerencse. Persze nem megveszek 5 procit és elkezdem próbálgatni. Hanem még jobban utánanézek.
2016. júl. 2. 18:58
6/6 anonim válasza:
Ha tönkremegy akkor a legtöbb szervízben ki tudják cserélni, de ezt otthon nem lehet elvégezni (vagy az egész alaplapot cserélik). Vannak olyan laptopok amikben lehet processzort cserélni, persze azok 300K fölött kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!