GTX 960 vagy 970?
Figyelt kérdés
4 Gb mindkettö 960 as 61.000 /970 es 87.000
melyiket vegyem 960 sokkal rosszabb mint 70?
2016. júl. 3. 09:19
1/5 R.;M.; válasza:
Ha nagyon muszáj most videokártyát venni és a keret engedi akkor 970.Már csak azért mert az 256 bit.Én inkább várnék a megjelenő kártyákra.Ha azok magasabb áron is lesznek a 900-as szériát biztos lejjebb tolja árban.Na meg a megjelenő AMD kártyák sem elhanyagolhatók lesznek. Bár az sem mindegy mi menne a kártya mellé.Processzor, memória, alaplap és nem utolsó sorba tápegység.
2/5 anonim válasza:
A 970 jóval erősebb, sztem jelenleg még megér annyi felárat.
4/5 anonim válasza:
azzal hogy 256bites azzal nem kell foglalkozni mert nem az számít, és igen 87 ezer forintért szerintem megéri a 970
5/5 anonim válasza:
Igen önmagukban a bitek nem számítanak (meg kb egyik paraméter sem), de itt (azonos architektúra és a GTX960 szűkre szabott memória sávszélessége miatt) most sokat jelent. Persze a GTX970 előnye nem csak a jóval nagyobb memória sávszél, hanem a jóval nagyobb GPU teljesítmény is. A GTX970 jó másfélszer erősebb kártya!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!