40 ezer forintért milyen billt és egeret ajánlotok?
Annyiért már autót is kapsz...
Ha ragaszkodsz, keress valami Razer cuccot, azok jók és jó drágák, talán még ezt az összeget is elérik.
#4: "a billt ha lehet valami laposabb fajtát"
Amúgy akár az is megfelelne...
Tudom nem igen szoktak használni játékra vezeték nélkülit, mert kicsit nagyobb a reagálási ideje,
de akár ebben is gondolkodhatsz, 40 ezerért igen gyors vezeték nélküli eszközök is vannak,
és nem lesz az hogy idővel megtörik a kábele...
Csak jó akkus elemek, meg töltő is kell.
MMO-ra, vagy FPS-re? Én anno razer nagát vettem, mindkét játéktípusnál megállja a helyét, viszont sokkal olcsóbb ha mmo-nál is beéred egy deathadderrel de szerintem megfizethető a különbség a minőségért.
A razer egerknél szidják nagyon a mikrokapcsolók minőségét, ezt én is megtapasztaltam igaz szerencsés két és fél év után. Ha értesz hozzá te magad is cserélhetsz benne mikrokapcsolót potom 500 Ft-ból (vagy kevesebb). Ha pedig szervizeltetetted, akkor 4500 Bp-n..
Kapsz bele egy japán omront vagy veszel és ugyanaz mint egy logitech. (Persze a logitech mikrokapcsolók minőségiek, viszont ha cserére szorul drága mulatság. Amíg egy omron 500Ft 2 db addig egy logitech kapcsoló 2k Ft, persze az egér árához viszonyítva nem sok, és úgy üzemel, mintha újat vennél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!