Mi lehet a kékhalál oka?
Figyelt kérdés
attempted_execute_of_noexecute_memory az alábbi üzenetet kaptam gyanakodtam melegedésre mert többször is kifagyot mostanába felraktam a windows 8.1 ekkor ki is irta ezt a hibát ezelöt ha lefagyot akkor szaggató hangot adot és nem mozdult semmi a hangot mintha egy bizonyos frekvencián adta volna szaggatva csak a kikapcsolás segitet még a resset gombra se reagált.2016. júl. 3. 22:29
1/4 anonim válasza:
Ha jól megy még így esete felé az angol akkor ez Driver probléma lesz.
"Cause
This error is caused by device driver issues. It appears when the problematic device driver tries to access an inaccessible area on the computer’s memory. This area is always used by the operating system. The Attempted Execute of Noexecute Memory error appears when a driver tries to use the same area on the memory as Windows."
2/4 A kérdező kommentje:
mdsched.exe próbáltam mikor végzet nem irt semmit de 5 perc futás után kiírta hogy hibát észlelt mikor visszaraktam a számomra gyanus ram ot. De a melegedés még mindig gyanus a CPU 55 max 60 fok a vidókártya 70 fok max alapon a Cpu 44 a videó 36
2016. júl. 4. 17:02
3/4 anonim válasza:
A CPU 65-70 fok körül még bírja problémák nélkül, a VGA pedig 80-ig.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom.Ma nem jelentkezett semmi hiba.
2016. júl. 4. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!