Erről az IPS monitorról mi a véleményetek?
Esetleg van valakinek ilyen monitorja ? Milyen lehet a feketéje ? Tudna valaki testet linkelni ? Mert én sajnos nem találtam :(
Ezt találtam:
"Ami tetszik:
Fényerő
Ami nem tetszik:
Foltos háttérvilágítás
Megdöbbentem a kibontásnál, hogy milyen rozoga kis szerkezet ez. Olcsó, vékony műanyag a káva, talp és a hátlap. Olyan érzésem volt, hogy ez egy olcsó laptopban is lehetne. No nem baj - gondoltam - nem ez a lényeg. Már régen nem várok tökéleteset, de az talán túlzás, hogy egy monitor bal alsó sarkában sötétebb foltban, hiányos a háttérvilágítás. Filozofálhatnánk, hogy mennyire felgyorsult a termelés, meg, hogy fogytán a nyersanyagok és, hogy napi 1 dollárból kell megélni a munkásnak... De az, hogy az LG ilyen szerencsétlen terméket sóz ránk, az még elkeserítőbb. Mindegy, jó lesz második monitornak, úgyis csak a leveleket olvasgatom rajta."
"Milyen lehet a feketéje?" Micsoda? Mármint a műanyag borítás, vagy hogy hogyan jeleníti meg a fekete színt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!