Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen headsetet ajánlotok?

Milyen headsetet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Főleg játékra lenne, huzamosabb ideig is a fejemen lenne néha-néha :) kb 30k-ból max 40k

2016. nov. 9. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
2016. nov. 9. 19:00
 2/5 Gryphon ***** válasza:
en egy 4 e ftos genius fejhallgatoval is remekul el vagyok orakon at. nem hiszen h annyival jobb lenne egy 30e ftos
2016. nov. 13. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 ugye ezt nem gondoltad komolyan? Nyilván nem csak azért drágább, hogy többet keressenek.
2016. nov. 13. 10:53
 4/5 Gryphon ***** válasza:
vszinuleg jobb..igazad van rosszul fejeztem ki magam..de akkor sem vennek 30ert fulest ha 8.1 lenne benne..szamomra teljesen felesleges..ezen felul kenyelmi szempontbol semmi bajom nem volt az olcsoval. erre celoztam..
2016. nov. 13. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Van akinek viszont számít, és ha megteheti, megveszi. Szerintem megéri, attól függetlenül, hogy nekem nincs.
2016. nov. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!