Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem lehet regisztrálni...

Miért nem lehet regisztrálni az alkura?

Figyelt kérdés
Nem lehet regisztrálni az alkupiacra.Azt írja ki hogy foglalt e-mail, de soha nem regisztráltam vele.Csináltam egy új e-mailt, viszont azzal sem engedi.

2021. aug. 16. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj a supportnak.
2021. aug. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Regisztrálni akartam egy új Fb-fiókot, de hiába adtam meg a számomat és egy képet, a Fb nem engedi, mi ennek az oka?

Sziasztok! Azt hiszem letiltott a Fb, pedig nem vagyok troll vagy ilyesmi. A mostani profilom nagyon túlterhelt, válás után vagyok, szerettem volna egy olyat, amit csak a legközelebbi barátok, családtagok látnak. Lelkileg is jól esett volna. Hiába próbáltam másik...

A Gmail fiókban meg tudom nézni, hogy milyen oldalakra, szolgáltatásokba regisztráltam az adott email címmel?

Nemcsak Google szolgáltatásokra gondolok, hanem bármilyen más oldalra, ahol regisztrálni kell.

Az insta miért nem lép tovább mikor regisztrálni próbálok?

Nem jelzi hogy foglalt felhasználó meg semmi piros feladat kikékül a tovább gomb rendesen amikor ki töltöm csak nem reagál amikor bele kattintok!

Az ncore-ra most hogyan lehet regisztràlni?

Rėgen elėg volt egy meghivo e-mail.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!