Letiltották a napiszar.com-ot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:nálam továbbra se működik az oldal. nem is bánom.
Kiegészítve fent leírtakat: nyomorékok gyűjtő oldala lett ahová bármit kitetettek amivel le lehet járatni valakit mert pl az illető embert egy nő visszautasította és már ment is a poszt hogy büdös krva itt tudtok írni neki és a FB link. Ez mi már?
Meg a sok melegeket szapuló posztok. Komolyan akik ennyire utálják a melegeket minek nézegetnek ilyeneket?
Ja és a sok rasszista troll akik folyamatosan szidalmaznak mindenkit, cigányt, meleget, liberálist.
Komolyan én ezekről a selejtekről tennék fel képeket hogy kik is ők valójában akkor nem lenne akkora a pofájuk

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Facebook Meta jogszerűen kéri-e el a hivatalos adatkártyák fényképét? Útlevél Jogosítvány Személyi igazolvány Házassági a anyakönyvi kivonat Hivatalos névváltoztatási okmány Zöldkártya, tartózkodási engedély vagy bevándorlási okmányok Törzsi azonosító vagy...
Valaki tud valami elérhetőséget amin el lehet őket érni? Semmilyen E-Mail címet nem találok, és semmilyen ügyfélszolgálati lehetőséget a súgóközponton kívül, amin nem lehet kérdést feltenni, és olyan lehetőséget sem kínál ahol tudnám jelezni a problémámat.
Még tavaly írtam valakinek ismerkedési szándékból és minden jól alakult, de olyat mondtam amit nem kellett volna és neheztelt rám a csajszi. Írtam utána még, de azóta se válaszolt. Viszont mindig elolvassa amit írok. Most idén írtam neki újból és kint volt a...
Ötcsrillió dolgot találtam már a súgóban, de az én problémámra nem látok leírást. Van egy csatornám, és volt egy videóm, ami fel van töltve három éve. Elég vegyes tartalmú, mert beszélgetek benne valakivel, de voltak benne videó bejátszások is egy 20 éves francia tv...
Szeretnék megnézni egy youtube videót de azt írja ki hogy az SME tulajdonában el ezért az országomban letiltották. Mindenhol azt olvasom hogy VPN-nel lehetséges megnézni. De nem értek hozzá és nem fogok érte fizetni sem. Aki tud segítsen
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!