Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Citromail melyik naptól...

A Citromail melyik naptól lesz fizetős? Elfelejtettem átállítani a különböző weboldalakon az e-mail címemet nem akarok kicsúszni a határidőből

Figyelt kérdés
Amúgy ezt nem tudom hogy merészelik megtenni hogy fizetőssé tesznek egy ingyenes e-mail szolgáltatást. Ez pofátlanság. Rengeteg emberrel szúrnak ki ezzel és hozzám hasonlóan senki se fog fizetni a Citromailnek. Ott a Freemail, az ingyenes továbbra is.

2023. ápr. 10. 21:34
1 2
 1/13 hollófernyiges ***** válasza:
78%
12-től.
2023. ápr. 10. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

"Ott a Freemail, az ingyenes továbbra is."

Szóval szarról fosra mész? Nem túl nagy változás :D

Tényleg nem tudom elhinni, hogy valaki miért használja ezeket a szutykokat.

Gmail, Outlook ezerszer jobb ezeknél.

2023. ápr. 10. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Fizetős lesz? Kösz hogy szólsz 😂 van egy kevésbé használt email címem ott, de 1-2 nem fontos dolognál még az van beállítva
2023. ápr. 10. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Igyekezz átállni, mert lehet utolsó napra nem érdemes hagyni.
2023. ápr. 10. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Akkor sincs veszve minden ha fizetős elsz csak akkor már pénzbe kerül hogy egyáltalán addig hozzáférj ímg átállítod.
2023. ápr. 10. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Az Indamail rendesebb, mert előre szólt, azt is leírja, hogy mit kell tenni stb.
2023. ápr. 11. 00:07
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Citromail: már elérhetetlen a postafiók. Csak szólok.
2023. ápr. 11. 00:08
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
Lócitromail... Nem hiszem el, hogy valaki még használja ezt a szutykot, pláne fizetni is fog érte.
2023. ápr. 11. 14:15
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne fizess, regisztrálj új ingyenes gmailt, ami mindenben 100 szor jobb mint az új "fejlesztett" citrom lenne... Mióta fejlesztették brutálisan lassú, és tele van olyan vírusos spam adathalász levelekkel, amiket tiltani sem lehet. Tiltod, és ugyan úgy ugyan arról a címről jönnek tovább... Többször panaszkodtam emiatt az ügyfélszolgálatnak, akik szerverszinten tiltották is ezeket az emaileket. Ja, 2 napig... Utána napi 25-30 jött megint... Iszonyat...
2023. ápr. 13. 15:09
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
9. Teljesen igazad van, rengeteg volt a spam. Két postafiókot vesztettem, de sokkal jobban érdekel az Indamail.
2023. ápr. 13. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Más is mérgelődik a citromail fizetőssé válása miatt, pl. Vatera regisztráció okán, ahol nem lehet e-mailcímet módosítani?

Citromail: "A szolgáltatás ára 5 999 Ft/3 hó negyedéves, illetve 23 996 Ft/ 12 hó éves előfizetés választása mellett. Az első három hónapra 80% kedvezményt adunk az előfizetés árából." 2007 óta közel 100%-os a pozitív értékelésem a Vatera oldalamon. Mivel ott nem...

Ez a Leonardo.AI nagyon jól hangzik, mert a legtöbb AI képgeneráló fizetős, vagy összesen van pár kép ingyen, ez meg napi 150, és nagyon jó funkciók....

Megcsináltam az űrlapig mindent, amit mondott a videó, de utána nem tudtam belépni. A whitelist utáni belépő ablak egy e-mail címet és egy jelszót kér. Mondjuk nem világos, hogy milyen e-mail címet és milyen jelszót, de bármit írtam nem máködött. A discord e-mail címre gondol?

Tényleg fizetős lesz az indamail?

Én még nem kaptam semmit erre vonatkozóan, csak a hírekben olvastam. A honlapjukon sincs semmi infó. Kaptatok már értesítést?

Hogyan menthetem le az összes INDAMAIL (fizetős lesz) levelem?

Mivel olvastam, hogy hamarosan fizetőssé válik az indamail.hu lementeném az összes elküldött és bejövő levelem. Ennek mi a módja? Mármint szerintetek hogyan lehet? Milyen megoldást ajánlanátok? Még jobb lenne ha át tudnám vinni a teljes levelezést más címre. Erre is...

Mit szóltok ahhoz, hogy az Indamail segít az embereknek abban, hogy keressenek egy rendes levelező rendszert?

Bejelentették hogy fizetős lesz! 2000ft/hó. Mi a jóistent gondolnak ezek? Ki fog fizetni érte? Bukó lesz az egész! Amúgy is használhatatlan egy ideje...

Érti már valaki a fizetős Instagram lényegét? Tudtommal nálunk még nem elérhető...

Azt írják, a fizetős Instagrammal pipát kapsz majd, és nagyobb elérést a posztjaidon. Ehhez képest van egy olyan infó is, hogy az androidos alkalmazásban drágább lesz a fizetős csomag, mint PC-n. Ezt nem értem: mivel ezek a felületek teljes szinkronitásban működnek,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!