A Citromail melyik naptól lesz fizetős? Elfelejtettem átállítani a különböző weboldalakon az e-mail címemet nem akarok kicsúszni a határidőből

válasza:"Ott a Freemail, az ingyenes továbbra is."
Szóval szarról fosra mész? Nem túl nagy változás :D
Tényleg nem tudom elhinni, hogy valaki miért használja ezeket a szutykokat.
Gmail, Outlook ezerszer jobb ezeknél.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Citromail: "A szolgáltatás ára 5 999 Ft/3 hó negyedéves, illetve 23 996 Ft/ 12 hó éves előfizetés választása mellett. Az első három hónapra 80% kedvezményt adunk az előfizetés árából." 2007 óta közel 100%-os a pozitív értékelésem a Vatera oldalamon. Mivel ott nem...
Megcsináltam az űrlapig mindent, amit mondott a videó, de utána nem tudtam belépni. A whitelist utáni belépő ablak egy e-mail címet és egy jelszót kér. Mondjuk nem világos, hogy milyen e-mail címet és milyen jelszót, de bármit írtam nem máködött. A discord e-mail címre gondol?
Én még nem kaptam semmit erre vonatkozóan, csak a hírekben olvastam. A honlapjukon sincs semmi infó. Kaptatok már értesítést?
Mivel olvastam, hogy hamarosan fizetőssé válik az indamail.hu lementeném az összes elküldött és bejövő levelem. Ennek mi a módja? Mármint szerintetek hogyan lehet? Milyen megoldást ajánlanátok? Még jobb lenne ha át tudnám vinni a teljes levelezést más címre. Erre is...
Bejelentették hogy fizetős lesz! 2000ft/hó. Mi a jóistent gondolnak ezek? Ki fog fizetni érte? Bukó lesz az egész! Amúgy is használhatatlan egy ideje...
Azt írják, a fizetős Instagrammal pipát kapsz majd, és nagyobb elérést a posztjaidon. Ehhez képest van egy olyan infó is, hogy az androidos alkalmazásban drágább lesz a fizetős csomag, mint PC-n. Ezt nem értem: mivel ezek a felületek teljes szinkronitásban működnek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!