Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail fiók felfüggeszve miért?

Gmail fiók felfüggeszve miért?

Figyelt kérdés
Két napja csináltam még, teljesen új. Új telefonszámmal adtam meg. Első nap minden oké volt, utána kezdett gyanús lenni, hogy folyton kéri a személyazonosság igazolását de úgy, hogy küld kódot telefonra...oké megadom, kaptam is és be tudtam jelentkezni de ma már nem...Valami üzenetet kaptam, hogy fiókját felfüggesztettük, törlésre kerülhet ekkor, akar fellebezni? Fogalmam sincs mit jelent ez, így nem is bajlódtam vele...nem igazán fontos a fiók, csak hogy betudjak lépni x-re, youtubra meg ilyenkre. Majd csinálok másokat, csak tudnám miért gondolt egyet és tiltott mikor új fiók volt? Konkrétan nem tudtam még használni se, hogy bármi gyanúsat csináljak. Annyi talán, hogy egy másik temus profillal léptem be a mobilomon, de ez nem kapcsolódik a gmailemhez...fogalmam sincs mi lehetett a baj, a jövőben ez hogy kerülhető el? Még telefonszámot is megadtam, be is engedett egy darabig erre törlik. Mással is történt hasonló, sikerült nekik visszaállítani vagy felesleges megvárni? Régebben csináltam már pár gmail fiókot és egyikkel se volt ilyesmi, hónapokig működtek még akkor is ha sok idő után jelentkezek be...most mi volt a gond?

ma 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A közelmúltban velem is játszotta ezt egy fiókkal.

Szerintem a megoldás: amikor létrehozod példáula számítógépen, akkor mobiltelefonról ne lépj be egy ideig és csak abból a web böngészőből lépj be, amelyből létrehoztad. Ne privát/inkognito ablakot nyiss amikor létrehozod.

Ha nem szeretnél új fiókot csinálni, megfellebezheted a döntést, ehhez is egy gmail vagy valamilyen címet fognak kérni, ahova a döntésük eredményét megküldik majd.

ma 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
1.Köszi, hú az nehéz lesz mivel főként a twittert használom és mobilon szeretem főleg, gépen sose szoktam. De megpróbálom. Amit tiltottak azzal már nem foglalkozom, majd csinálok újat, korábban is csináltam akkor nem volt gond, lehet most belefutottam ebbe a körforgásba :(...fellebezésre is várni kell gondolom pár napot, meg lehe tnem is fogja engedni akkor sme...
ma 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Fellebbezés 2-3 nap amíg várni kell.

Belefuthatsz abba is, hogy új fióknál megint telefonszámot kér (ezt se tudom mitől függ kinél kér és kinél nem), aztán közli hogy ezt a telefonszámot már "túl sokszor" használták fel.

Próbáld meg akkor mobiltelefonon létrehozni a fiókot és akkor ott belépni. Nem tudom az is baj -e, ha mobiltelefonos böngészővel hozod létre és utána a mobiltelefonon futó Gmail alkalmazással lépsz be. Úgy tudom, a Gmail alkalmazással nem lehet új fiókot létrehozni, de lehet hogy rosszul tudom.

ma 19:47

Kapcsolódó kérdések:

"Google fiók felfüggesztése" milyen okból történhet? (bővebben lent)

Egyedi, hosszú, erős jelszavam volt. Volt egy Gmail címem, amivel egy viszonylag nagy forgalmat bonyolító, magyar nyelvű levelezési listára (Google csoport) voltam feliratkozva, semmi másra nem használtam azt az e-mail címet. Viszonylag ritkán használtam, a lista...

Hogy tudom visszakapni a youtube fiókomat ha felfüggesztették?

Már 2 hete felfüggesztették a fiókoma minden figyelmeztetés nélkül. Már 2x írtam nekik de jön az autómatikus üzenet tőlük hogy (röviden:"nem"). Mit lehet tenni ez ügyben? Tulajdonképp csak a lejátszási listáimat akarom visszakapni, a feltöltött videók nem is...

Mit tennél, ha a Gmail fiókodat felfüggesztené a Google azt feltételezve, hogy illetéktelen behatoló vagy és létfontosságú e-mailekhez nem férnél hozzá?

Attól félek, óriási anyagi kárt okoz nekem ezzel a Google. Teljesen jogtalanul zártak ki a saját fiókomból. A jelszavamat tudom, nem írom el. Megkapom a biztonsági e-mail címemre a biztonsági kódot, de azt se fogadja el, sms-t akar küldeni, de semmilyen telefonszámot...

Felfüggesztett gmail profil? Hogyan tudom visszaállítani?

Sziasztok . 1 hónapja felfüggesztették a gmail profilomat. Sajnos semmilyen elérhetőséget nem találtam ahol felvehetném a kapcsolatot a kompetens ügyfélszolgálattal. Ha valaki találkozott ugyanezen problémával és meg tudta oldani, kérem jelezze felém, mi a további...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!