Gmail fiók felfüggeszve miért?

válasza:A közelmúltban velem is játszotta ezt egy fiókkal.
Szerintem a megoldás: amikor létrehozod példáula számítógépen, akkor mobiltelefonról ne lépj be egy ideig és csak abból a web böngészőből lépj be, amelyből létrehoztad. Ne privát/inkognito ablakot nyiss amikor létrehozod.
Ha nem szeretnél új fiókot csinálni, megfellebezheted a döntést, ehhez is egy gmail vagy valamilyen címet fognak kérni, ahova a döntésük eredményét megküldik majd.

válasza:Fellebbezés 2-3 nap amíg várni kell.
Belefuthatsz abba is, hogy új fióknál megint telefonszámot kér (ezt se tudom mitől függ kinél kér és kinél nem), aztán közli hogy ezt a telefonszámot már "túl sokszor" használták fel.
Próbáld meg akkor mobiltelefonon létrehozni a fiókot és akkor ott belépni. Nem tudom az is baj -e, ha mobiltelefonos böngészővel hozod létre és utána a mobiltelefonon futó Gmail alkalmazással lépsz be. Úgy tudom, a Gmail alkalmazással nem lehet új fiókot létrehozni, de lehet hogy rosszul tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Egyedi, hosszú, erős jelszavam volt. Volt egy Gmail címem, amivel egy viszonylag nagy forgalmat bonyolító, magyar nyelvű levelezési listára (Google csoport) voltam feliratkozva, semmi másra nem használtam azt az e-mail címet. Viszonylag ritkán használtam, a lista...
Már 2 hete felfüggesztették a fiókoma minden figyelmeztetés nélkül. Már 2x írtam nekik de jön az autómatikus üzenet tőlük hogy (röviden:"nem"). Mit lehet tenni ez ügyben? Tulajdonképp csak a lejátszási listáimat akarom visszakapni, a feltöltött videók nem is...
Attól félek, óriási anyagi kárt okoz nekem ezzel a Google. Teljesen jogtalanul zártak ki a saját fiókomból. A jelszavamat tudom, nem írom el. Megkapom a biztonsági e-mail címemre a biztonsági kódot, de azt se fogadja el, sms-t akar küldeni, de semmilyen telefonszámot...
Sziasztok . 1 hónapja felfüggesztették a gmail profilomat. Sajnos semmilyen elérhetőséget nem találtam ahol felvehetném a kapcsolatot a kompetens ügyfélszolgálattal. Ha valaki találkozott ugyanezen problémával és meg tudta oldani, kérem jelezze felém, mi a további...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!