Facebookon hol lehet kérdésekre válaszolni? (ez az új alkalmazás, hogy néhány válasz közül lehet választani)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
És hogyan találhatom meg?
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem-
Olvastam eggyet a www.facebook.com /settings/ nem irom végig egyszerübb modja nincs mert nem sikerül sehogy! Ki tud segiteni?
Sokaknál láttam, gondoltam csinálok egyet a volt osztályomnak. De össze-vissza rakott be embereket és miért nem lehet kiválasztani, hogy kik legyenek ott? :$
(főleg válasz küldésnél)
Nehezen működik a facebookon ez az alkalmazás. Folyton visszaugrik a barátértékelős oldalra. És lassan frissíti az oldalt, ha megnézek egy másik profilt. Tehát, írtam egy személynek egy levelet. Megnéztem a kimenő üzeneteket a profiloldalamon és kétszer küldte el...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!