Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hol lehet kérdésekr...

Facebookon hol lehet kérdésekre válaszolni? (ez az új alkalmazás, hogy néhány válasz közül lehet választani)

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A segítségéteket szeretném kérni a facebookom olyat csinál, nem tudok senkit se bejelölni ezt írja ki, alul az angol szöveget bemásoltam, jelenettem...

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem-

Hogyan tudom törölni a regisztrációmat a facebookon a csajok és pasik alkalmazás?

Olvastam eggyet a www.facebook.com /settings/ nem irom végig egyszerübb modja nincs mert nem sikerül sehogy! Ki tud segiteni?

Fb - my top hearts alkalmazás?

Sokaknál láttam, gondoltam csinálok egyet a volt osztályomnak. De össze-vissza rakott be embereket és miért nem lehet kiválasztani, hogy kik legyenek ott? :$

Csajok és Pasik alkalmazás. Miért írj meg az üzeneteket többször?

Nehezen működik a facebookon ez az alkalmazás. Folyton visszaugrik a barátértékelős oldalra. És lassan frissíti az oldalt, ha megnézek egy másik profilt. Tehát, írtam egy személynek egy levelet. Megnéztem a kimenő üzeneteket a profiloldalamon és kétszer küldte el...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!