Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » IP cím változtatás kb mennyibe...

IP cím változtatás kb mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 20:00
 1/10 legendavagyok01 ***** válasza:

Neked fix ip címed van???

Biztos????

Ha igen, a szolgáltatónál érdeklődj.

2011. máj. 30. 20:01
 2/10 P.O.C. ***** válasza:
Szolgáltatófüggő. Sok esetben eleve dinamikus a címzés.
2011. máj. 30. 20:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem fix IP-m van, mert régóta ugyan az. Fogok érdeklődni a szolgáltatónál, csak kiváncsi vagyok hogy mennyire számítsak kb, mennyibe kerülhet,
2011. máj. 30. 20:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Inviteles nevem van. 2 éves hűségnyilatkozattal volt beköttetve a net, de már letelt a hűségnyilatkozat.
2011. máj. 30. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
A kábeles internet IP-je is dinamikus, csak nem naponta frissül mint a dsl, sokkal ritkábban
2011. máj. 30. 20:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem kábeles a netem :)
2011. máj. 30. 20:23
 7/10 P.O.C. ***** válasza:
Mond meg az ügyfélszolgálatnak, hogy biztonsági okok miatt szeretnéd ha megváltozna. Szerintem óócsóón megszámítják neked. :)
2011. máj. 30. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbáltad már hogy kihúzod a modemet, routert és visszadugod?
2011. máj. 30. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen , próbáltam. Még újra is telepítettem a gépet, de akkor is ugyan az az IP.
2011. máj. 30. 22:05
 10/10 P.O.C. ***** válasza:
Újratelepítés, meg kínlódás hegyek. Egy 5 perces telefon helyett? :D :D
2011. máj. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

FACEBOOK NÉV változtatás? Pls help

Nekem olyan gondom van h volt 1 nevem... véletlen átraktam 1 másikra.. eredetileg 5 nevem volt megadva és ami volt előtte az eltünt... van e rá lehetőség h ujra megadjam??? mert igy már nem ér semmit az egész:D vagy regeljek 1 ujat vagy micsináljak?

IP cím változtatás így lehetséges?

IP bannt kaptam, és azt írja ki hogy Dinamikus az IP-m de kihúzás visszadugással sem változik meg, és sehogy se, már mindent próbáltam, 3 hete ugyanaz az IP-m, és kéne egy új. Ha felhívom a szolgáltatót, és megkérem hogy változtassa meg, csak úgy meg fogja?Vagy kell...

Facebook. Név változtatás! Hogy?

-Egyszerűen nem találom a módját mióta megújult pls help

Név változtatás facén?

5 nevet lehet megadni és nekem már volt 5 különféle, de van 3 ami nem kell hogyan tudom onnan törölni...

Biztonsági kulcs változtatás hogyan? Tp-link wr641G\wr642G routerral.

Telefonról nem tudok rácsatlakozni mert azt írja helytelen biztonsági kulcs. hogy csináljam meg?

Msn jelszó változtatás help?

Sziasztok Fel törte valaki az msn címem és meg akarom változtatni a jelszót és az a baj, hogy nem jön meg a levél a másodlagos email cíemem-re help ilyenkor mit tegyek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!