IP cím változtatás kb mennyibe kerülhet?

válasza:Neked fix ip címed van???
Biztos????
Ha igen, a szolgáltatónál érdeklődj.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem olyan gondom van h volt 1 nevem... véletlen átraktam 1 másikra.. eredetileg 5 nevem volt megadva és ami volt előtte az eltünt... van e rá lehetőség h ujra megadjam??? mert igy már nem ér semmit az egész:D vagy regeljek 1 ujat vagy micsináljak?
IP bannt kaptam, és azt írja ki hogy Dinamikus az IP-m de kihúzás visszadugással sem változik meg, és sehogy se, már mindent próbáltam, 3 hete ugyanaz az IP-m, és kéne egy új. Ha felhívom a szolgáltatót, és megkérem hogy változtassa meg, csak úgy meg fogja?Vagy kell...
-Egyszerűen nem találom a módját mióta megújult pls help
5 nevet lehet megadni és nekem már volt 5 különféle, de van 3 ami nem kell hogyan tudom onnan törölni...
Telefonról nem tudok rácsatlakozni mert azt írja helytelen biztonsági kulcs. hogy csináljam meg?
Sziasztok Fel törte valaki az msn címem és meg akarom változtatni a jelszót és az a baj, hogy nem jön meg a levél a másodlagos email cíemem-re help ilyenkor mit tegyek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!