Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy csináljam vissza a...

Hogy csináljam vissza a routeremet? Nagyon elcsesztem S: SOS!

Figyelt kérdés

van egy tp link routerem.

Leoffoltam egy olyat,hogy Radio nem tudom mi és nem csatlakozik egyáltalán.

Oda csak úgy tudok azon keresztül máshogy nem :S

Hogy csináljam ?

Rádugtam a modemet van net de oda csak wifin keresztül tudok belépni máshogy nem azt meg nem észleli mert leoffoltam :S

2011. okt. 3. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel lekapcsoltad a wifit, azon keresztül nehéz lesz csatlakozni. Csináld kábelen.
2011. okt. 3. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát ez az h nem tom h h kell :S

Jó most van net mert modemet rádugtam de nem tudom visszakapcsolni a beállítást mert oda csak routeren keresztül tudok menni :S

2011. okt. 3. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Reset.. gomb vagy apró tűhegynyi lyuk a hátulján.. nyomd meg 10 mp-re
2011. okt. 3. 23:16
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi megvan :)
2011. okt. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan üzemeljem be a wifis routeremet?

Most vettem egy tp-link tl-wr543g tipusú routert. Összekötöttem az adsl modemmel ahogyan kell (100% hogy jól). Beírtam a böngészőbe a router ip címét de nem jött be semmi csak annyit írt ki a böngésző hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt. Mi lehet a hiba? A router használt de eddig működött!

Hogy kódoljam le a Tp link routeremet?

Lopják a netemet :@ Nem tudom levédeni :O Követem az utasítások.. 192..... admin admin Aztán wireles stb mindent beállítok beírom a jelszót jó hosszú van benne betű is és szám is. Save. És onnantól kezdve elmegy a net és nem jön vissza. Azt írja ki h a beállítás...

TP LINK routeremet, hogyan tudnám levédeni? (lopják)

Beírom az ip-t 196... .... ... aztán admin admin addig okés de onnan nem tudom :S

Hogyan tudom levédeni a routeremet?

Szóval azt szeretném elérni hogy mások a mobiljukkal ne tudjanak rákapcsolódni és zabálni a netet. A telepítéskor beállítottam egy Network Security Key értéket. Ez lesz az a jelszó?

Hogyan állítsam be a routeremet?

Vettem tegnap a piacon egy [all0277dsl] Allnet ADSL wireless security router-t és nem tudom, hogy kell beállítani. Nincs semmi papír sem cd hozzá! föltudok menni a 192.168.1.1-re de nem tudom, hogy állítsam be, hogy menjen! :-?? Mutatja, hogy van jel, csak egy sárga...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!