Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezen az oldalon írtam egy...

Ezen az oldalon írtam egy kérdésre választ és a válaszom sajna nem jó, hogyan tudnám kitörölni a válaszom?

Figyelt kérdés
nem látok törlés gombot !
2011. okt. 9. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs törlés gomb. Sehogy.
2011. okt. 9. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Saját választ nem lehet törölni. Ha szabályt szeg, mások jelenteni tudják és törlésre kerül.

Az, hogy egy rossz választ adtál még nem ok a törlésre, majd mindenki értékelni fogja a megfelelő jellel, amiből a kérdező le tudja szűrni hogy valóban rossz-e a válasz. Amúgy is az oldal tele van millió rossz, fake, troll válasszal, mégis szemet hunynak fölöttük (vagy ahhoz non-stop moderálni kellene hogy eltűnjenek).

2011. okt. 9. 13:41
 3/3 A kérdező kommentje:
köszcsi :)
2011. okt. 9. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet kitörölni azokat az adatokat amiket a számítógép elment ilyen apróhirdetési és egyéb oldalakon?

Azokra gondolok amiket egy rublika kitöltésénél felajánl ha 2* ráklikkelek az egérrel.Mint például e-mail cím, név ,tel.szám. Windows 7 et használok és Chrome-mal böngészek. Köszönöm előre is a válaszokat.

Mozilla 7. 0.1-esem van, és ezen a beírt emaileket hogyan lehet kitörölni, amik kijönnek mikor bejelentkeznék?

Van olyan amit már töröltem, és van még egy csomó alatta és ez nagyon zavar!

Egy kérdésre adott választ ki tud kitörölni?

kb 1 órája válaszoltam egy kérdésre, az "Általad megválaszolt kérdések"-ben megtalálom,de a válasz már nincs sehol.Ez hogy lehet?

Hogyan lehet facebook chatről kitörölni valakit vagy legalább számomra láthatatlanná tenni?

Az a problémám, hogy szakított velem a barátom 4 év után és elég ocsmány módon. Kitörölni nem akarom az ismerőseim közül, de nem akarom látni, hogy mikor van fenn facebookon vagy nem. Sajnos így is első helyre teszi bal oldalon a kis képeknél a fejét, így rögtön őt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!