Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom levenni a videom...

Hogyan tudom levenni a videom a youtubról? Nem letörölni akarom csak letiltani, hogy csak én tudjam megnézni.

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 19:25
 1/3 A kérdező kommentje:
illetve azt akarom hogy ne legyen nyilvános
2011. okt. 21. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyat tudsz csinálni hogy "privátban" töltöd fel. Ez annyit tesz hogy csak azok tudják megnézni, akik rendelkeznek a linkkel.
2011. okt. 21. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:
sikerült: lejátszási módban video szerkeztése/információ szerkeztése/beállítások
2011. okt. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudok letiltani egy - egy internetes oldalt?

Szeretnék letiltani egy - egy oldalt, hogy kisfiam ne tudjon egésznap rajta lógni. Ezt hogyan tudom megcsinálni?

Hogyan lehet letiltani valakit facebookon hogy ne kelljen várni 48 órát?

feloldottam tiltás alól egy ismerősömet és most zaklat. hogyan lehet letiltani a leggyorsabban?

Hogy lehet Facebook chatről letiltani egy személyt?

Van egy ismerősöm, aki folyamatosan írogat,a fejfájásától kezdve a körömcsipesze eltűnéséig,folyamatosan írogat. A facebookom folyamatosan pittyeg az írásai miatt,azért nem jelentkezek ki chatről,mert ott szoktam beszélgetni emberekkel,viszont ezt az illetőt egyszerűen...

A start meü futatásban hogy tudom letiltani a legegyszerübben a gyakorikerdesek.hu weblapot?

úgy hogy ha valaki megakarja nyitni valami hiba üzenet jöjjön be neki.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!