Dgabor78 kérdése:
Üdv! Hogy lehet Win 7-nél (32 bit) beállítani az induláskori automatikus internet csatlakozást?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 08:26
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Nekem míg modemem volt csak, automatikusan felismerte és ment a net. Mióta wifin is csatlakozom hozzá, először beállítottam melyik az én wifim és azóta automatikusan csatlakozik rá ha bekapcsolom a laptopot.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Startmenü - vezérlőpult - hálózat és internet - internetbeállítások - kapcsolatok fül - mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása - oké.
3/3 P.O.C. 

válasza:

válasza:Hozz létre egy autoconnect.bat fájt és másold az indítópultba:
C:\Users\<Felhasználónév>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
A startalma pedig a következő legyen:
START Rasdial "kapcsolat neve" "felhasználónév" "jelszó"
A kapcsolat neve az adsl kapcsolat neve. Így tudhatod meg:
Beírod a start menü keresőmezejébe: ncpa.cpl
majd entert ütsz. A felhasználónév és a jelszó meg gondolom adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet Google Chrome-on törölni a sütiket egy bizonyos oldalon?
Légyszi valaki segítsen, én ehhez sík vagyok xD
Linkelnétek egy magyar Photoshop Tutorialt?
(több részest)
Hogyan kell az internet csatlakozást beállítani Ubuntu 10. 04 alatt?
Telepítettem ezt a verziót, de elakadtam.Nem teljesen magyar, mert le kellene még hozzá egy nyelvi csomagot tölteni.
Kiwi linuxban hogy lehet beállitani az internet csatlakozást?
Kiválasztom hogy dsl és beirom a jelszót is de nem csatlakozik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!